X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 24 Lis 2006, 12:11:28

Toni

Dla mnie najważniejsze jest to, że w finałowej dziewiątce jest Ada Szulc, Michał Szpak.
Tak jak pisałem wcześniej ogromnie mi szkoda Ani Kłys oraz Ady Strycz.
:)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Wczorajszy odcinek bardzo emocjonujacy mimo, że znało się wyniki.
Czas na koncerty! Liczę na wielkie show!

Damyan

Według mnie Ania Kłys nie miała tego czegoś, takiego X, ale za to nadrabiała głosem i urodą :)
Za to Adrianna Styrcz jak najbardziej, miała wszystko, czego potrzebował ten program i na pewno podniosłaby jego poziom.

Toni

Za dużo utalentowanych uczestników. Za mało miejsc do finału. Takie reguły programu, no cóż.
Wybrani zostali najlepsi z najlepszych.

Damyan

Cytat: Toni w Pn, 18 Kwi 2011, 10:19:28
Za dużo utalentowanych uczestników. Za mało miejsc do finału. Takie reguły programu, no cóż.
Wybrani zostali najlepsi z najlepszych.

https://showmag.info/forum/index.php?topic=1522.0 - Ten temat przeznaczony jest do tego, żebyście pisali tam, ile według Was powinno być finalistów i grup :)

Toni

Przyznanie dzikich kart już w 1.edycji nie jest dobrym rozwiązaniem.
Niech zostawią sobie coś na kolejne edycje, :) bo wydaje mi się, że będą kolejne, maksymalnie trzy edycje.
Mimo tego, że szkoda niektórych uczestników którzy odpadli to wolałbym żeby zostało tak jak jest.

Showmag

Rosa

Obejrzałem sobie pólfinały gdzie wybierano 15. Odcinek niezły ale musze przyznać że koszmarnie na nerwy mi działa tak promowany Michał Szpak, nieco mniej Ada Szulc ale tez nie moge dostrzec tego co widza w niej jurorzy.
Poziom uczestnikow jednak znacznie lepszy niż w Must be the Music. Szkoda tylko że wybrano nie tych co trzeba :)

Toni

Jeśli chodzi o Michała to sądzę, że zapewne nie tylko ty tak masz mimo że na początku go lubiłeś.
Jest tak jak Kuba próbował go wkręcić, że zaczyna ich drażnić i że tak samo może być z widzami.
Gdyby uczestnicy byli eliminowani tak jak w Mam talent, że występują w odicnku półfinałowym i finałowym
mogłoby być zupełnie inaczej.
Natomiast w przypadku ośmiu odcinków, widzowie mogą mieć go dość nawet nie na półmetku.
Jednak ja mu życzę jak najlepiej. Za Adę też trzymam kciuki. Podoba mi się jej głos, natomiast zboczony jestem pod kątem jej studiów. Także jestem związany z farmacją. :)

Toni

Jestem ciekaw realizacji dzisiejszego pierwszego odcinka na żywo. Mam nadzieję, że będzie sprawnie... :)
bo ciekawie będzie napewno. Wydaje mi się, że będzie dziś najwyższa oglądalność w porównaniu do poprzednich odcinków.