X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 24 Lis 2006, 12:11:28

Toni

Bez przesady! Nie widzę nic złego, w tym,że emisja normalnie odbędzie się w dzień rocznicy
od tragedii smoleńskiej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

@Leon, czy info o wymianie jury pochodzi z jakiegoś portalu czy ze źródła własnego Reality-TV.pl?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Co do Czesława to jego bym zostawił. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.
A co do wiarygodności informacji,podejrzewam,że TVN nie jest zadowolone z jury.
Nie spełniło ich oczekiwań i nie muszą o tym pisać,żeby się tego domyślać.

Toni

Dużo ciekawych wokalów, osobowości.
Programy na żywo zapowiadają się bardzo ciekawie, a następnie wyniki głosowania.
Pierwszy już 24. kwietnia.

Showmag

Monika Brodka, Sebastian Karpiel-Bułecka i Alicja Bachleda-Curuś - oni pomogą wyłonić uczestników "X Factora"
https://showmag.info/2011/04/04/monika-brodka-sebastian-karpiel-bulecka-i-alicja-bachleda-curus-oni-pomoga-wylonic-uczestnikow-x-factora/

Showmag

Showmag

Toni

Być może zwiększy się oglądalność X factor gdy będą się odbywały już programy na żywo.
Pierwszy odcinek 24.kwietnia.

Toni

Oczywiście,że tak jest jak mówi Pani Zapendowska.
Jeśli będzie 2.edycja X factor, to mam nadzieję, że Maja Sablewska nie zasiądzie w jury.
W programie muzycznym powinny zasiadać osoby które się znają na tym.
Bycie managerką gwiazd muzycznych nie ma się do tego wcale.

Toni

Do odcinków koncertowych wejdzie 15 uczestników.
Planowanych siedem odcinków, stąd w każdym z nich będzie odpadać dwoje uczestników.
Lepiej byłoby gdyby co tydzień żegnał się z programem jeden uczestnik, ale wówczas musiałoby być
troszkę więcej odcinków. Chyba, że do odcinków koncertowych dostałoby się dziesięciu uczestników.
Z drugiej strony 15 osób ma szanse na wygraną, a nie tylko 10.

Showmag

Damyan

Czy wszyscy w tej piętnasce to aby na pewno "Eks faktory"?
Debatowałbym na ten temat.
X Factor to przede wszystkim nowa twarz, a z tego co wiem Marina Milov występowała w Fabryce Gwiazd, Avocado w Śpiewaj i walcz, a Kasia Brzostek w Mam Talent  :buzz: