Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 10 Mar 2011, 02:25:22

Tkk_Bolly

Tak sobie myślałem nad tym kto może wystapić w kolejnej edycji i oto moje typy

Coach / Phillip / Rupert [ najbardziej prawdopodobne typy]
Eric / JT
Matt / Andrea
Amanda / Parvati / Cirie / Jenna M. [tu bym się ogromnie cieszył z każdej kobiety oprócz Amandy]
Jane / Holly
Brian / Todd /Ozzy

kosa-88

Ja mam przeczucie ze wystąpi Erik Reichenbach on Survivor 16 | Fans Vs. Favorites coś mi mówi że ujrzymy tą osobę w nowej odsłonie Survivor

kokosanka

Ja najbardziej chciałabym oczywiscie Ozziego  :zabek:

Survior fan

Wydaje mi się że w filmiku promującym kolejny sezon przez moment widać Erika i Sierre, czy ktoś jeszcze to zauważył ?

Phil

Pojawił się Erik, Sierra, ale też m.in. Corinne, Dan (Gabon), Natalie (Samoa)

joker

Rosa

Wg mnie MUSZĄ teraz dac kogoś naprawde lubianego jeśli chcą aby ten ktoś przetrwał ze 2-3 odcinki. Po lekcji która dostali gracze w S22 nie wyobrazam sobie aby nawet marni gracze mogli pozwolic na powtórkę i wygranie kogos starego. Nie zdziwiłbym się gdyby byli to Matt i Eryk, obaj sa beznadziejnymi graczami, szkoda ich na allstarsów ale z jakichs powodów ludzie ich lubią więc CBS może ich poświęcić na S23 wiedzac że i tak nic nie zrobią i nic się nie stanie jak wyleca w błyskawicznym tempie.
Z drugiej strony, po 2 facetach może teraz dadza 2 kobiety?
Who knows, dowiemy się pewnie w lipcu bo nie będzie trudno wyśledzic ktorzy z graczy wyjechali na miesięczne "wakacje"

Phil

Też chyba wolałbym teraz dla odmiany 2 kobiety. W ogóle to wolałbym "normalny" sezon z nowym castem. Tak jak w Gwatemali powrót dwójki uczestników był czymś świeżym i chętnie śledziłem losy osób, które dostały drugą szansę, tak teraz robi to się nudne...

Na pewno jak nie w 23,24 to w 25,26 sezonie zobaczymy Russella, bo skoro Rob grał 4 razy to dlaczego on ma być gorszy? :D

Showmag

Wiemy, kto z uczestników powróci w "Survivor: South Pacific"
https://showmag.info/2011/06/03/wiemy-ktorzy-z-uczestnikow-powroca-w-survivor-south-pacific/

* * *

No to kaplica. :zgon:
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że producenci wyciągają raz po raz coraz większe dziala i wszelkimi możliwymi sposobami chcą zniechęcić ludzi do oglądania tego programu?

chatiflatt

Nie rozumiem tego kroku. Nie chce się wierzyć, że żaden normalny uczestnik nie chciał wziąć udziału w tej edycji. Może naprawdę producenci szukają na siłę argumentów, żeby zakończyć przygodę z programem?

Coach jako przywódca :hahaha: A to dobre :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

A ja w sumie byłbym w miare zadowolony z takiego posuniecia. Obaj to sa akurat tacy gracze których drużyny ze średnim IQ na poziomie >70 pozbedą się w miarę szybko i może po pierwszych 3-4 odcinkach będziemy mieli całkiem normalny sezon.