[USA] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Pt, 04 Wrz 2009, 16:21:26

Pudelek

Producenci nie ułatwiali Rachen i Brendanowi (którzy mieli największe znaczenie dla tej edycji) więc dlaczego mają ułatwiać Britney?
Już w tym momencie mogę stwierdzić, ze to najgorsza edycja programu. (Nie widziałem tylko 1, 3 i 4 edycji więc jak dla mnie porażka jest znacząca).

Showmag

12x27
No to mamy najgorsze w historii programu final 3, a przed nami najnudniejsze trzy ostatnie odcinki (mogli sobie chociaż The Best Of podarować, bo naprawdę nie ma co wspominać), w tym 1,5 godzinny finał (połowa publiki chyba zejdzie przed telewizorami).
Wszelkie komentarze są zbędne, na temat tej edycji powiem już tylko jedno: kaszanka.

Tkk_Bolly

Ja nie mogę narzekać, bo edycję się dało oglądać dzięki Britney, czwarte miejsce nie  jest złe i oglądaliśmy ją cały sezon wszystkie 30 odcinków.

Rosa

Dla mnie to najgorszy sezon ze wszyskich ktore ogladalem (a nie ogladalem jedynie 1). Jasne, Britney się dalo ogladac, finałowa trójka była wg mnie gorsza w BB9 (Adam, Ryan, Sheila) ale w tym sezonie nie bylo żadnej gry. Wrzucili tam graczy którzy nie wiedzieli co to sojusze i w rezultacie nasi finaliści nie musieli robic NIC, kompletnie nic aby się znaleźc tam gdzie się znaleźli.
BBUS ogladam dla strategii a w tym sezonie jej nie bylo i wiem że do tego sezonu juz z pewnoscią nigdy nie powrócę, chyba w ramach odwyku obejrze sobie jeszcze raz BB6 a z tego sezonu stworze sobie 10 minutowy skrót zawierający Britney w diary room.
Co do ostatnich odcinkow to wystarczylby mi 5 minutowy skrot z pokazaniem kto z jury na kogo glosuje. Tak jak pisałem najbardziej na zwycięstwo zasługuje zdecydowanie Hayden (szkoda tylko że jest taki nudny) ale tak naprawde jest mi slodko obojetne kto z tej trojki wygra. 

Early Show z Britney 13 min całkiem wesolego wywiadu.
https://cbsnews.com/video/watch/?id=6849109n&tag=cbsnewsTwoColUpperPromoArea

Gdybym ja mial tworzyć Allstarsów po tym sezonie to wygladałoby to tak:
1. Zakladam że spelnione sa coroczne założenia czyli 1 slot dla geja, 1 slot dla kogos czarnego
2. Maksimum 3 osoby z kazdego sezonu.
3. Równa liczba mężczyzn i kobiet , razem 14 osob
4. Zwycięzcy mile widziany, wyeliminowane osoby majace konflikty z prawem bądż CBS (Adam, James, Matt, Chima)
Moje typy
BB12 - tu nie wachalem się ani chwili, tylko 3 osoby się liczą, Hayden, Rachel i Britney
BB11 - Pewniacy to Jordan i Russel z 3 osoba mialbym problemy, może fan Ronnie?
BB10 - Tu niestety mam az za duzo kandydatów, pewniacy to zwycięzca Dan i jedyna czarna osoba która grała i kreowala awantury czyli Libra, 3 slot to albo fan favorite Keesha albo lepszy od niej gracz ale nielubiana April
BB9 - Tylko Natalie
BB8 - Evil Dick, Dustin (slot gejowski)
Brakuje jednego mężczyzny i jednej kobiety, dałbym zwycięzców BB5 i BB6 czyli Drew i Maggie.
(A najchetniej widzialbym jako gracza w jakimkolwiek BBUS Victora z UBBUK)

Tkk_Bolly

Ostatnie odcinki obejrzałęm jednym ciągiem , bo bez Britney ciężko by było je przetrwac.Ju wiadomo, że sezon 13 nie będzie sezonem all-stars, więc 14? Oby! Cieszy, że ulubionym uczestnikiem Ameryki była Britney. Czekam na nią w sezonie 14, tak samo jak na Keshę z 10 edycji i Jordan z edycji 11.Teraz biorę się za poprzednie edycje, a zaczne od trzeciej

Tkk_Bolly

Rachel i Brendon gościnnie w Modzie na sukces
https://soaps.sheknows.com/boldandbeautiful/news/id/11885/

W ubiegłym roku w soapce pojawili się Jordan i Jeff

Showmag

Tkk_Bolly

W wyniku skandalu Brandana chyba wyrzucili z Mody na sukces! Wiadomo, że nasza Big Brotherowa para nie jest na kontrakcie, a jedynie pojawia się przy okazji gdy bohaterowanie goszczą w klubie na plaży. To jednak przy kolejnych scenach tam będziemy mogli  zobaczyc jedynie Rachel :los:

sloneczko107

słyszałam wiele złego o tym sezonie, że kilka odcinków jest tylko dobrych ale jakoś mi się podobał :) aczkolwiek sądzę, ze to tylko i wyłącznie zasługa Britney, której teksty/miny ratowały ten sezon :)