Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Survior fan

Niestety ale te odcinki są do Survivors a nie Survivor, a to robi róznicę i to wielką. Sam się na to raz złapałem.

Sylvia2307

ale super, że są napisy do 9 ;)

MAQDA17

Czyli mam rozumieć że nie ma napisów do sezonu 1 Survivor :/

kosa-88

są do 2 pierwszych odcinków a do trzeciego w trakcie tłumaczenia

MAQDA17

ok więc czekam z niecierpliwością :) będe czekać

MAQDA17

Witam ponownie :) Mam pytanko do tłumacza z sezonu 21 :) kiedy będzie przetłumaczony odcinek 10 :)

kosa-88

Jak będzie na pewno dadzą info nie panikujmy dziękujmy za to co już jest :) :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi: :prosi:

Fei_Long

Dostępne są polskie napisy do dziesiątego odcinka "Ryzynaktów: Nicaragua - Młodsi kontra Starsi"  s21e10    :pa:

Sylvia2307

Jesteś wielka :D
edit:

Jesteście wielcy

Fei_Long

"Wielki" jeśli już, a raczej "wielcy".   :gwizd:

kosa-88

wielkie dzięki mam pytanie czy będziecie tłumaczyć odcinek 10.5

Fei_Long

Nie nastawiałbym się za bardzo na odcinki specjalnie, bo jest problem żeby wyrobić na bieżąco. Przerwa również jest wskazana.

kosa-88

NIE mówię że od razu macie przetłumaczyć ale czy jest jakaś nadzieja na napisy do tego odcinka. Jeszcze jedno pytanko czy będziecie tłumaczyć wcześniejsze sezony ?? np 8

MAQDA17

Witam po raz kolejny :) Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś kontynuuje tłumaczenie sezonu 21, a jeśli tak to kiedy można się spodziewać napisów do odcinka 11 :)

Showmag