Top Model

Zaczęty przez joker, So, 17 Paź 2009, 19:14:50

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

brotherfan

Oj tam, program ma być ciekawy dla widzów, a ciągłe sesje, wybiegi, makijaże itd. nie przyciągnęły by telewidzów.
A jeśli chodzi o przyciąganie widzów, to program śledzi ok. 2,3MLN widzów. Pierwszy odcinek 2MLN, drugi 2,6MLN, trzeci 2,5. Jest ok ^^.

Damian

chatiflatt - ten dom znajduje się w Podwarszawskich Łomiankach. Ciekawe czemu akurat ten dom z " Tylko Miłość " wzięli.  :P

Rosa

Cytat: brotherfan w Nd, 26 Wrz 2010, 10:30:39
Oj tam, program ma być ciekawy dla widzów,
Wg mnie to właśnie nie jest ciekawy, 3 tygodnie poswięcic na prolog po ktorym wybrano uczestniczki ktore wystąpią we wlasciwym programie?
Oglądalem te 3 odcinki i tak naprawde czuje sie tak jakby jeszcze nic nie widział, nie wiem kto jest w programie, nie wiem komu można kibicować i jaki cel miały te zbiorowe sesje na poligonie.

chatiflatt

"Mi by było na twoim miejscu wstyd!!! Zresztą już w środę Polska
zobaczy" – napisała na Facebooku."

Mam nadzieję, ze bekniesz gówniaro za niedotrzymanie warunków umowy, podpisanej z produkcją, a której jak widać nie przeczytałaś.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Muszę poznać, że oglądałem odcinek i najbardziej w pamięci utkwiło mi zapytanie jednej z jurorek ''i jaka to była ekspiriens?'' hehe. Światowa polszczyzna Joanny jest boska :).
Byłem przekonany, że dłużej zatrzymają w programie ''Zulę'', skoro już zakwalifikowali ją do finału, dla podtrzymania oglądalności (jak wiadomo nic tak dobrze nie sprzedaje sie w RS jak bebechy, bezczelność i chamstwo - vide kariera pani J. R.).
Faworytką jest niewątpliwie Katarzyna Smolińska - płaska jak deska chudzinka o efemerycznej urodzie, która chyba najlepiej odzwierciedla kanony i trendy panujące aktualnie w świecie modelingu. Osobiście wolę bardziej te ''grube'' uczestniczki o pięknych rysach twarzy w typie Pameli, Soni czy Weroniki. Jeśliby wygrała Paulina Papierska też byłoby ok.

joker

nadrobiłem dzisiaj wszystkie odcinki no i o ile na castingach średnio podobał mi się ten program, tak w domu już się rozkręciło. Cieszę się, że wypadła Zula była zbyt pewna siebie, już od castingowego etapu, po przez poligon cały czas powtarzała do kamery, że jest pewna, że się dostanie. Szkoda trochę Danieli, na zdjęciu z pozostałymi "pielęgniarkami" wyszła super :)

chatiflatt

Moim zdaniem Daniela miała cały czas taką samą minę. Dobrze że ją wyrzucili, bo nie potrafiłaby się dostosować. Tak samo zresztą jak Zuzanna.

Nie podoba mi się to, że w programie uczestniczą modelki, które mają już za sobą poważne kontrakty modowe.
Zauważcie, że w poprzednim odcinku Smolińskiej właściwie nie było widać. Kamera pokazała jak pozuje, ale nie pokazała jej wypowiedzi, rozmów z dziewczynami. W internecie można przeczytać komentarze internautów, że mamy już zwyciężczynię.

A to zdjęcia z "kilku" sesji Smolińskiej
https://forums.thefashionspot.com/f52/kasia-smolinska-66683-3.html
https://forums.thefashionspot.com/f52/kasia-smolinska-66683.html

Wpiszcie w google Kasia Smolińska, zdziwicie się, ile zdjęć wyskoczy.
Barbara Weston

Rosa

Wreszcie normalny odcinek i było całkiem nieźle, dobra osoba odpadła, ta dziewczyna nie powinna sie znaleźc w finałowej 13.
Za duzo jest długowlosych blondynek, nie potrafie ich od siebie odróznic. Zgadzam się z Emilia że ta krótką chlopięca fryzurą ją tylko oszpecono, szkoda dziewczyny.
Joanna Krupa powinna darować sobie te męki mówienia po polsku i mówic naturalnie po angielsku. Mialaby więcej do powiedzenia i byloby zapewne ciekawiej.

Jakos na razie te nasze "modelki" mnie nie przekonują, sam program jest oczywiście duzo ciekawszy niż wersja TVP czyli supermodelki ale panie na razie sie niczym nie wybijaja, no cóz, moze się poprawia w nastepnych tygodniach.

joker

Z "Next Top Model" do... "Playboya"! "TU CHODZI O PIENIĄDZE"

Zuza Walkowiak to dziewczyna, która jako pierwsza odpadła z polskiej edycji programu Next Top
Model. W programie wzbudzała spore kontrowersje - przeklinała, kłóciła się z jury, pokazywała piersi i nie tylko. Była też bardzo pewna siebie. Niestety, jurorzy nie poznali się na jej talencie i urodzie. Teraz okazję będą mieli... czytelnicy Playboya. Modelka wyjątkowo szczerze mówiła o swoich planach w Dzień
Dobry TVN:

Mam dużo propozycji od fotografów, dzwonią do mnie z gazet, dzwonią do mnie fotografowie, którzy chcą na okładkę mnie dać. Ostatnio miałam propozycję do "Playboya", żeby zrobić zdjęcia, tylko nad tym się trzeba zastanowić, do jakiego fotografa iść, bo tu nie chodzi tylko o zdjęcia, tu chodzi także o pieniądze.

Wcześniej w programie mówiła, że biła się u siebie na osiedlu z chłopakami i dziewczynami, wybijała szyby w oknach. Policja pierwszy raz mnie zgarnęła w wieku 15 lat - pochwaliła się. Poza tym rapowała do kamery swoje teksty. To już pewne - rośnie nam nowa gwiazda.
https://pudelek.pl/artykul/27599/z_next_top_model_do_playboya_tu_chodzi_o_pieniadze/

chatiflatt

Pomysł na sesję zdjeciową wyjęty z sezonu America's Next Top Model, który wiosną emitowała Fox Life.

Ciekawostka: Korwin-Piotrowska oceniała zdjęcia dziewczyn wykonane przez pana fotografa, który prawie rok temu zrobił zdjecia Zakościelnemu w basenie. Zdjęcia ukazały się w Gali lub Vivie, a Karolina określiła je w Maglu towarzyskim mianem "taniego pomysłu". O ironio, po prawie roku kontrakt jaki podpisała nakazuje jej rozpływać się nad zdjęciami "taniego" fotografa.
Barbara Weston

Rosa

Nie zrozumcie mnie źle, ja tam nie narzekam na to ze panienki się w każdym odcinku rozbierają ALE wyglada mi to na nieco naciagane szukanie sensacji bez jakiegos głebszego dna. Tyle mieli do wyboru zagranicznych edycji i odcinków że mogliby wymysleć cos bardziej oryginalnego.