[USA] Big Brother 11

Zaczęty przez Pudelek, So, 06 Wrz 2008, 16:09:40

Showmag

Najlepszy scenariusz jest taki, gdyby Kevin wygral Final HoH i wyrzucił Natalie...
A ta - będąc pamiętliwą :devil: - nie oddałaby na niego głosu w finałowym głosowaniu, co z kolei zwiększyłoby szansę na remis i zwycięstwo Jordan :D

Showmag

Julie Chen o uczestniku "Big Brothera", który nazwał ją "dziwką"
Julie Chen - prowadząca amerykańską edycję programu "Big Brother", w jednym z ostatnich wywiadów skomentowała zachowanie Bradena Bacha - jednego z zawodników jedenastej edycji, który nazwał ją "dziwką".

Więcej: https://showmag.info/2009/09/14/julie-chen-o-uczestniku-big-brothera-ktory-nazwal-ja-dziwka/

Pudelek

Nie mogę się doczekać żeby obejrzeć finał! Nie wytrzymałem i w pracy musiałem zobaczyć kto wygrał... :D

Rosa

Cytat: Aaragorn w Pn, 14 Wrz 2009, 00:33:48
Najlepszy scenariusz jest taki, gdyby Kevin wygral Final HoH i wyrzucił Natalie...
11x30
Hehe, okazało się że istnieje lepszy scenariusz  :yeah:
Natalie która widzi że jej pan i wladca Jessie oddał głos na Jordan - widok doprawdy bezcenny  :prosi:

Showmag

USA: Jordan Lloyd zwyciężczynią "Big Brother 11"
W USA dobiegła końca 11. edycja programu "Big Brother". Widowisko rozpoczęło się 5 lipca i wzięło w nim udział 13 uczestników. Finał programu miał miejsce wczoraj wieczorem.

Więcej: https://showmag.info/2009/09/16/usa-jordan-lloyd-zwyciezczynia-big-brother-11/

* * *

11x30
Choć finaliści byli marnymi graczami, to finał byl emocjonujący.
Lepiej się to potoczyć nie mogło. Gratulacje dla Jordan :D

Cała edycja plasuje się u mnie na 3 miejscu, zaraz po BB8 i BB6.

Reality Omega

11x30
wow finał naprawdę świetny, nie sądziłem że tak dobrze się to skończy.

Lepiej być nie mogło. Gratulacje dla Jordan. Bardzo udana edycja, oby więcej takich.

Mam nadzieje że doczekamy się następnej edycji All stars i zobaczymy tam Jeffa & Jordan :D

Tkk_Bolly

11x30
Finał świetny po mojej mysli. Jordan  to najlepsza uczestnika wszystkich edycji programów jakie do tej pory widziałem.
Ładna, zabawna i przede wszystkim dobra. Pieniądze jej się należały zwłaszcza jak  w końcówce programu pokazała co potrafi.
Obyśmy zobaczyli ją kiedyś w przyszłości, może w kolejnej edycji 13. lub 14..

Sezon udany tylko dzięki Jordan :prosi:

Showmag

Bez przesady, najlepsza uczestniczka wszechedycji programów w jakiej kategorii?
Chyba jedynie w Twoim prywatnym plebiscycie popularnosci, bo gracz to z niej żaden, a finałowe konkurencje nie były żadną manifestacją jej umiejętności, bo jakoś specjalnie nie trzeba było się w nich wykazać.

Pudelek

I nie było specjalnie większej konkurencji... :devil:

Nie często zdarza się, że wygrywa ktoś kogo lubię. Dzięki temu mogę podsumować tę edycję jako udaną chociaż chwilami było nieciekawie.

Tkk_Bolly

W kategorii osobowość. Obdarzyłem ją największą sympatią. Nie we wszystkich rs-ach mamy graczy przecież. :los:

Wiadomo, że nie najlepszy gracz, ale w finale bardziej zasługiwała na zwycięstwo, grała też lepiej m.i. od Lydii czy Ronnie'ego.

Pudelek

A Julie Chen została mamusią. :D
Miała szczęście, że nie urodziła w trakcie programu. To dopiero byłby reality show!

Showmag

Julie Chen urodziła syna
Julie Chen - prezenterka i prowadząca amerykańską wersję programu "Big Brother", urodziła swoje pierwsze dziecko.

Więcej: https://showmag.info/2009/09/25/julie-chen-urodzila-syna/

Pudelek

Kujonka Michelle, jedna z moich faworytek poprzedniej edycji!  :szok:
Nie uwierzyłbym w tego newsa gdybym miesiąc temu na jednym forum nie znalazł tych zdjęć: