[USA] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Pt, 04 Wrz 2009, 16:21:26

chatiflatt

12x01
Ja obstawiam, że agentem-sabotażystą jest Monet. Na początku kiedy wszyscy siedzieli na kanapach i się przedstawiali, po prezentacji każdej osoby pokazywano komentarz lub komentarze innych uczestników na jej temat. Po prezentacji Monet od razu zaprezentował się kolejny uczestnik. Później zaś nie była zbytnio pokazywana.

Podobało mi się to co powiedziała Britney: Kiedy tylko Ragan otworzył usta wiedziałam, że zostaniemy najlepszymi przyjaciółmi, ponieważ jest homoseksualistą. Możemy więc rozmawiać o chłopcach, zakupach, o "Seksie w wielkim mieście" serialu i filmach. Urocze :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tkk_Bolly

12x03
No to robi się coraz ciekawiej. Brandon czyli Jeff tej edycji pewnie ku radości Amerykanów wygrał POV. Teraz Rachel pewnie nikt nie będzie chciał wyrzucic, bo przecież w przyszłości bez Brendona będzie nikim.Ten tydzień zaliczam do udanych, bo mimo fatalnego sojuszu facetuów wszystko wskazuje na to, że odpadnie główna rywalka Britney czyli Annie.

Britney źle robi,że działa na dwa fronty, gdyby Annie była mądra (zauważmy, że nie wie o sojuszu facetów) to Annie zrobiła by porządna kampanię przeciw Britney. Nie zrobiła tego, więc krzyżyk jej na drogę nie będzie po kim płakac.

Jak mamy zgadywac sabotażystę, skoro w ostatnim odcinku z taśmy puszczali jak ktoś mówił, że jakieś osoby są ze sobą powiązane, ja pytam się gdzie w tej misji wykazał się sabotażysta.Ehh

Rosa

12x03
Mam nadzieje że jakims cudem Annie sie uratuje, ciekawie prowadziła konkurencje, COŚ w tym domu robi no i oczywiscie nie jest cała zbudowana z plastiku.
Sojusz facetow pewnie sie szybko rozpadnie, nie wierze aby aż 4 osoby pozostawału długo w sojuszu.

Showmag

12x03
Co roku marudzę na kadrę jaka trafia do programu, ale w tym sezonie juz nawet nie chce mi się komentowac wyborow producentow.
...nikt tak nie dziala mi na nerwy jak Lane (widzi ktos moze jakies podobienstwo do pewnego zwycięzcy Survivor, autora jednego z najbardziej glupich pomyslow w historii programu?)  :obrazony:

Jutro dowiemy się, kto jest sabotażystą. Obstawiam Kathy.

Rosa

12x04
Fiu, fiu, program po pierwszym tygodniu zmierza wielkimi krokami w strone katastrofy.
Twist z sabotarzystą okazła sie tak spektakularną klapą że cięzko nawet teraz przewidywac co będa robili producenci aby z tego wybrnąć. Plastik wygral HOH i jeśli jeszcze do tego wypadnie Britney to to już naprawde będzie klęska.

Showmag

USA: niewypał wielkiego twistu w Big Brother 12. Sabotażysta wyeliminowany
https://showmag.info/2010/07/16/usa-niewypal-wielkiego-twistu-w-big-brother-12-sabotazysta-wyeliminowany/

* * *

Buahaha. Wielki twist, tyle przygotowywań, reklam i pomysl diabli wzięli :D
To im się udało!

Może i dobrze, że ta maskarada z agentem się zakonczyla. Pomysl był moze i dobry, ale wykonanie wprawiało w zażenowanie.

Niech teraz producenci szybko głowią się nad jakimś prawdziwym twistem, bo od paru edycji ich pomysły są coraz gorsze.

Tkk_Bolly

12x04
Cieszy mnie obrót spraw. Chyba lepiej, że nie wygrał nikt z "wielkiej" czwórki bo by była powtórka z rozrywki. W sumie to dlaczego miałaby wyleciec Britney?[Jedyna myśl to mogłaby wyleciec jak Michelle w sezonie czwartym, tu Britney by musiała byc nominowana z którymś facetem z sojuszu]
Brendon zadecyduje o nominacjach Rachel. Dlaczego on chciałby wyrzucic Brit skoro i tak cała grupa jest jemu przeciwna. Lepiej celowac w grube ryby. A gdyby tak zupełnie przypadkowo został nominowany Hayden z którymś ze swoim koleżków i wszyscy by się zaczęli na siebie wypinac, to by był ciekawy tydzień

Pudelek

12x04
Ten twist nie dość, że był mało oryginalny to jeszcze powierzony tak beznadziejnej uczestniczce jak Annie.  Od samego początku trzymała nie z tymi co trzeba, była mało przewidywalna i żmijowata, nie umiała powstrzymać swoich złośliwości oraz była po prostu emocjonalnie i (nie tylko) słaba.
Podoba mi się związek umysłów ścisłych. :D   Wreszcie osoba po studiach ścisłych nie ma postaci kosmity! :los: Wręcz przeciwnie. Rachel i Brendon to chyba najgorętsi uczestnicy tej edycji.
Już dawno w programie nie było takiej marionetki w roli HoH jak Hayden. Enzo i reszta mięśniaków oczywiście też nie da się lubić.

Showmag

12x04
Co tu duzo mowic, Annie w roli agenta była mierna. Wielkim bledem producentow bylo powierzenie takiego zadania tak niezrównoważonej osobie jak ona. W życiu bym nie pomyślał, że tak rozhisteryzowana osoba może zostać wskazana przez producentów do roli sabotażysty. Ale to już wskazuje tylko na postępujący z roku na rok imbecylizm producentów. Progress wsteczny.

Rosa

Cytat: Pudelek w Pt, 16 Lip 2010, 23:59:34
12x04
Podoba mi się związek umysłów ścisłych. :D   Wreszcie osoba po studiach ścisłych nie ma postaci kosmity! :los: Wręcz przeciwnie. Rachel i Brendon to chyba najgorętsi uczestnicy tej edycji.
O matko, dla mnie Rachel jest najobrzydliwszą osobą w tej edycji i jakoś ciezko mi uwierzyć w tej jej "ścisły i naukowy "umysł.

A co do wspaniałego twistu to zemścily się na producentach ich pomysły i dziecinne zagrania które chyba mialy śmieszyć ale im nie wyszło.
Z drugiej strony miłe jest to że uczestnikom DR może wmawiac różne rzeczy, namawiać ich do zlego ale mimo wszystko gra odbywa się naprawde i uczestnicy moga grać nie do konca tak jakby tego sobie życzyła góra.

Pudelek

12x05
Patrzę na tych uczestników i przeraża mnie fakt, że trzeba będzie oglądać tych ludzi przez dwa miesiące. Sami fałszywi, zapatrzeni w siebie uczestnicy bez większej charyzmy...

Z jednej strony decyzje Rachel odnośnie nominacji są głupie; po co nominować kogoś kto prawdopodobnie nie wygra żadnej konkurencji?! Z drugiej strony jak się ma wszystkich przeciw sobie to rzeczywiście należy celować w ludzi, których się nie lubi lub których najtrudniej jest przekonać do zmiany decyzji.

Britney jak żadna uczestniczka dotąd zasługuje na opisujący ją przymiotnik bitchy.

Rosa

Cytat: Pudelek w Pn, 19 Lip 2010, 13:29:58
12x05
Z jednej strony decyzje Rachel odnośnie nominacji są głupie; po co nominować kogoś kto prawdopodobnie nie wygra żadnej konkurencji?
Brandon już w zeszłym tygodniu postanowił że jak bedzie miał HOH to jego głownym celem będzie wywalenie Britney (czemu to tego nie pojmuję) dlatego jej nominacja nie jest żadna niespodzianką

Tkk_Bolly

Rachel zaczyna mnie denerwowac... I jako para nie pasują do siebie z Brendonem, są zupełni różni , nawet czego innego od związku oczekują, więc nie wróże im przyszłości.Kibicuje Britney jednak Monet wydaje się nienajgorosza, z Britney mają trafne komenatarze odnośnie uczestników, ale władza nie po ich stronie i pewnie jedną pożegnamy, cóż takie reguły...

Faworytką pozostaje Britney, jednak z Rachel bardzo się pomyliłem, zupełnie inaczej sobie ją wyobrażałem. Może Brendan rozwinąłby się bez niej w tym programie, ale i tak pewnie wyleci wcześniej.Na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje, że wygra Kristen.Szkoda, że jej tak mało pokazują, to mogłaby byc ciekawa uczesniczka, no, ale zaraz w sumie pozostałe kobiety wytną sie nawzajem , to będzie miała mnóstwo czasu antenowego

Rosa

Mam nadzieję że nawet jeśli Britney wyleci to wróci do programu po głosowaniu widzów. Jej komentarze to skarb którego nie mozna tak latwo utracić  :obrazony:

Tkk_Bolly

12x06. Britney jest genialna.  :yeah: Najlepsza była jej wypowiedź odnośnie argumentacji Rachel"She feels like I'm on the side of the house that's against her and Brendan which is everyone except her and Brendan"
Britney jest bystra, w przeciwieństwie do Monet pomijam juz jej wypowiedź, że minuta ma 60 sekund, godzina 60 minut, więc musi odliczyc 12.000 sekund, bo tyle jest w godzinie :los: Ale wypowiedź płaczącej Monet o Rachel po nominacji "I have never said one bad thing about her.Well, I've never said one bad thing to her" :los:
Genialny Matt prowadzi jedną z najgorszych taktyk w domu. Działanie na kilka frontów nie jest dobrą strategią. Jego "koledzy" z sojuszy pewnie zaraz się go pozbęta.Pewnie jeszcze nie w tym tygodniu, ale na pewno kilka tygodni przed finałem. Wolę aby została Monet, choc jest bez większych szans. Ale jest jeden plus, po eliminacji Monet Britney, nie będzie się liczyc i może się daleko prześlizgnąc pod warunkiem, że swoje cenne uwagi bedzie przekazywała tylko w pokoju zwierzeń.