Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

luk1990

Cytat: Morgomir w Nd, 06 Cze 2010, 23:59:01
Witam, mogłbym prosić, aby ktoś przetłumaczył napisy do sezonu 13 Cook Islands?
Wiele osób ich poszukuje...
pozdrawiam

podpinam sie do prosby ;)

misiunio13

mi najbardziej zalezy , aby powstaly napisy do nadchodzacego sezonu 21 ! Extra jakby ktos przetlumaczyl poprzednie sezony (zwlaszcza 9 ;P) , ale jak bedzie tlumaczony na bierzaco sezonon 21 bedzie dobrze ;)
ps. ostatnio strasznie nudy na forum! survivor_china nie dodal napisow, ale i tak zobaczylem final, brak nowych opinii o sezonie 20 oraz jakos cicho w temacie sezonu 21. Szkoda ;/

luk1990

musze podszkolic swoj angielski to moze jesienia dam rade cos tlumaczyc ;p;p

a teraz przydalby sie ktos kto przetlumaczy 12 i 13 sezon...moze ktos bedzie mial chwilke;)

misiunio13

co do sezonu 13 to sa 2 odcinki do sciagniecia z lektorem , wiec mozna sobie juz zobaczyc , bo sa przetlumaczone. Reszte odcinkow (jesli mi sie spodobaja te 2) tez sobie chyba zobacze. Moj angielski jest calkiem niezly, ale mimo wszystko lepiej z napisami , bo moze Ci cos umknac.

luk1990

ciekawi mnie 1 sprawa;)

bo przeciez axn emitowal wszystkie edycje dotychczas az do 17...i gdzie sa te odcinki;p;p
fajnie by bylo moc je sobie obejrzec z lektorem lub napisami;]
wie ktos moze gdzie takie znalezc?

misiunio13

owszem , rowniez slyszalem , ze axn oraz tvp 2 emitowalo wiele sezonow, ale niestety nikt tego nie nagrywal i nie ma tego w necie! WIELKA szkoda, bo nie trzeba by bylo tlumaczyc teraz .. Byloby z lektorem... No , ale coz lepsze sa napisy! ogladalem kawalek 1 odcinka , 13 sezonu gorzej z lektorem! Moze kwestia przyzwyczajenia, bo ogladalem wszystkie sezony z napisami oprocz 6..

Sylvia2307

A jak tam ma się sprawa od 14 i 15 odcinka sezonu 20? ;)

gidom

Ktoś w ogolę robi te napisy do 14 odcinka ? :>

Keradok

Poniżej link do napisów w wersji angielskiej. Jest synchronizowany. Czy ktoś podejmie się przetłumaczenia ?
Tak chyba jest prościej :-)

https://subtitleonline.com/survivor-s20e14-english-subtitles-download-158602.html

pkr1

No i ktoś się zlitował  :buzz: na napisy 24 jest tłumaczenie ostatnich części sezonu 20!!!!!!! Wielkie dzięki

Swietomir

Nie ktos, tylko ja  :los:
Wlasnie mialem tu wrzucic posta, ze jak ktos jeszcze czeka na napisy do 20x14 i 20x15 to sa juz do pobrania na napisy24.pl.

To moje pierwsze tlumaczenia do survivora, a w sumie od sporego okresu nie robilem zadnych przekladow, wiec miejcie litosc ;).  Ale jak wylapiecie jakies bledy lub ktos bedzie mial lepszy pomysl na przetlumaczenie niektorych pokretnych zwrotow to piszcie, od razu poprawie.

Cytat: luk1990 w Śr, 16 Cze 2010, 12:32:12
Cytat: Morgomir w Nd, 06 Cze 2010, 23:59:01
Witam, mogłbym prosić, aby ktoś przetłumaczył napisy do sezonu 13 Cook Islands?
Wiele osób ich poszukuje...
pozdrawiam

podpinam sie do prosby ;)
Powoli sie oswajam z mysla ze moze zabrac sie za ten sezon. Ale szczerze mowiac wciaz nie czuje sie zbyt pewnie w roli tlumacza. Co innego tlumaczyc na glos w trakcie ogladania odcinka, a co innego przelozyc to na tekst pisany ;)
Tak czy owak jest szansa, ze sie za to zabiore jak tylko znajde angielskie napisy dopasowane do dvdripa, bo sezon juz jakis czas lezy na dysku.

Swoja droga jabky sie dwoch tlumaczy zebralo i dogadalo, to sezon 21 moglibysmy przekladac na biezaco. Byloby szybciej no i co dwie glowy do korekty, to nie jedna :D

Fei_Long

Super!

Jak najbardziej wyrażam wdzięczność za tłumaczenia i podziwiam chęć tłumaczenia s13 tylko mam jedną malutką uwagę, samoa i fiji są pozbawione napisów do reunion,  fajnie by było zamknąć te sezony i brać się za kolejne...

Swietomir

Faktycznie Samoa nie ma napisow do reunion. W chwili wolnej postaram sie naprawic ten blad.

pkr1

Jeszcze raz dzięki Swietomir. No i dołączam się do prośby o tłumaczenie ostatniego odcinka sezonu 14 (Fiji)

misiunio13

Skoro tak duzo chetnych na przetlumaczenie sezonu 13 to ja nie bede prosil o sezon 9. Wierze w twoje umiejetnosci tlumacza Swietomirze i podpinam sie do prosby o przetlumaczenie sezonu 13 ;)
jesli juz to kiedy bys sie za ta zabral? jeszcze w wakacje?