Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

misiunio13

dziekujemy za przetlumaczenie 12 odc. ! :) a jak tam survivor_china tlumaczenie 14 oraz renioun? czekam niecierpliwie :D

survivor__china

Idzie trochę powoli, bo tłumaczę głównie w weekendy w wolnych chwilach, których ostatnio mi brakuje. Ale tłumaczę ;) Napisy do finału powinny pojawić się pod koniec następnego tygodnia ;)

misiunio13

oj! nie udaloby Ci sie w ten weekend dokonczyc tlumaczenia? plis plis plis  :prosi:

laden

Witam, chciałbym się was zapytać czy u was też jest zła synchronizacja napisów 20x05 i 20x06? Bo nie wiem czy to wina pliku wideo czy napisy są źle zsynchronizowane. Jeśli u was jest dobrze to proszę powiedzcie skąd ściągnęliście w/w odcinki :) thx

Edit: Sorki pomyłka, chodziło mi o napisy do sezonu 20 :)

pkr1

Oglądałem ten sezon już dosyć dawno, ale chyba nie było problemu z synchronizacją. Ściągałem z darkwarez, a napisy z napisy24

misiunio13

laden masz racje. napisy zostaly zle zsynchronizowane.

Grotherd

U mnie jest wszystko w porządku.

Odc 5 - HDTV.XviD-FQM
Odc 6 - hdtv.xvid-fqm

Dopasowanie jest w tych wersjach na moim komputerze idealne.

laden

no to nie wiem co jest, bo ja też mam pliki wideo HDTV.XviD-FQM... a napisy cholernie śpieszą

misiunio13

u mnie jest identycznie jak u ladena. cos musi byc na rzeczy..

laden

Grotherd a jakiego używasz odtwarzacza i kodeków?

laden

ok zsynchronizowałem te napisy pod "inną" wersję niż ta Gotherda, jeśli ktoś ma problem z napisami 20x05 i 20x06 to niech pobierze je z tych linków:

https://przeklej.pl/plik/survivor-s20e05-hdtv-xvid-fqm-txt-0016mn6q440i
https://przeklej.pl/plik/survivor-s20e06-hdtv-xvid-fqm-txt-0016mn75p1dc

może ktoś je też wstawić na napisy24, bo ja tam nie mam konta i nie chce mi się rejestrować :)

damian525

Witam szukam napisów do tego nieszczęsnego reality niech sie ktokolwiek zlituje i zapoda chociaż do pierwszego sezonu i do 8 all stars plisssssssssssssssssssssssssss

[email protected]

GG : 7933415

misiunio13

nie ma takich napisow. przykro mi

Morgomir

Witam, mogłbym prosić, aby ktoś przetłumaczył napisy do sezonu 13 Cook Islands?
Wiele osób ich poszukuje...
pozdrawiam

Magic

No i co z tymi napisami do ostatniego odcinka 20 serii?