Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

anakonda34

Dzieki , dzieki, dzieki :yeah: bedzie co poogladac wieczorkiem:)

Sylvia2307

Grotherd jak tam Ci idzie tłumaczenie? ;))

Sylvia2307

Czy ktoś ma angielski napisy do 13 odcinka? Nie mogę ich nigdzie znaleźć ;/ cały czas trafiam na hiszpańskie ;/

Sylvia2307

Grotherd

Za polskie napisy do kolejnych odcinków zabiorę się pewnie dopiero około czerwca, bo maj jest dla mnie strasznie burzliwym miesiącem i nie znajdę czasu, ale obiecuję, że dokończę ten 20 i 14 sezon w czerwcu ; )

Sylvia2307

Dobrze ;)) Od razu lepiej jak widać jakieś wyjaśnienia ;)) bo to różnie z tłumaczami bywa ;)) Czyżby maturka? Jeśli tak to powodzenia ;)):*

misiunio13

Wielka szkoda , ze Grotherd nie moze dokonczyc tlumaczenia! :( Mam ogromna prosbe do survivor_china , ktory pomagal w tlumaczeniu 20 sezonu a procz tego przetlumaczyl wiekszosc sezonow... czy moglbys dokonczyc tlumaczenie sezonu 20? Bardzo mi na tym zalezy i sadze , ze nie tylko mi, duzo osob by pewnie prosilo o dokonczenie... ;) prosze chociaz o ustosunkowanie sie do mojego postu oraz o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :):):)
pozdrawiam

survivor__china

Mogę dokończyć tłumaczenie tego sezonu ;) O ile oczywiście Grotherd nie ma nic przeciwko, bo w końcu tłumaczenie tego sezonu to w pełni jego zasługa i to on ma pierwszeństwo ;) Mógłbym zabrać się za tworzenie napisów od piątku, chyba że do tego czasu znalazłaby się inna chętna do tłumaczenia osoba.

Magic

Witam!
Myślę że Grotherd nie powinien mieć pretensji w związku z dokończeniem tłumaczenia napisów przez kogoś innego. W końcu ludzie na nie czekają :yeah: A tak czekać do czerwca, nikomu się to chyba nie uśmiecha nieprawdaż?

misiunio13

survivor_china! jestes wielki! :D nie liczylem na tak szybka odpowiedz a na dodatek tak pozytywna :):) :yeah: doslownie blagam abys zaczal tlumaczenie w piatek!
serdecznie dziekuje i pozdrawiam!

Magic

I jak, ktoś tłumaczy te odcinki? :)

survivor__china

Dodałem napisy do Survivor 20x13 ;)
Ustaliliśmy wspólnie z Grotherd'em, że on zajmie się tłumaczeniem odcinków 11 i 12, a ja przetłumaczę 13, 14 i reunion.

pkr1

Troszkę szkoda że nie odwrotnie, bo będzie trzeba poczekać - ale i tak dzięki bardzo  :)

misiunio13

Oj! ;< Ale Grotherd to przetlumaczy jak sam powiedzial dopiero w czerwcu? Nie mozecie zamienic sie tak jak pkr napisal rolami :)? ale i tak dzieki za napisy do odc. 13...