Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Sylvia2307

no właśnie nie trzeba ;))
a ja właśnie wróciłam z zimowisk ;] także biorę się za ściągnięcie tych napisów i odcinków i oglądam :D:D
Grotherd jesteś wielki!!

chatiflatt

Exile, wykorzystaj program NapiProjekt.
Poszukuje napisów na różnych serwerach.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Grotherd

Na napisy24 dodałem polskie napisy do 3 odcinka Survivor: Heroes vs. Villians, miłego oglądania :yeah:

Survior fan

Ekstra, good job:) Jak dokończysz tłumaczenie 14 sezonu to będę w niebie.

Sylvia2307

<jupi> cieszę się, że udaje Ci się tak szybko tłumaczyć te odcinki ;)):**

laden

nom ja też jednak czekam na dokończenie 14 sezonu. chodź oczywiście bardzo dobrze, że tłumaczysz 20 sezon, bo raczej w najbliższej przyszłości nie znajdzie się inny dobry człowiek, który by Ci pomógł w tłumaczeniach :)

Grotherd

Na napisy24.pl dodałem polskie tłumaczenie do 4 odcinka Survivor 20: Heroes vs. Villians, miłego oglądania życzę :)

Survior fan

vinz1986

Sylvia2307

Dziękuję w imieniu całej mojej rodzinki :D

anakonda34

WIELKIE WIELKIE dzieki!!!

Grotherd

Bardzo przepraszam za nieobecność, ale cały poprzedni tydzień byłem poza domem bez dostępu do komputera i dopiero dzisiaj poważnie zająłem się napisami do 5 odcinka, muszę jednak nadrobić wiele innych rzeczy, ale obiecuję, że napisy dodam najpóźniej w środę/czwartek. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe ;) Potem już wszystko powinno wrócić do normy, czyli tak, jak było przy pierwszych odcinkach. ;)

Sylvia2307

Hehe spoko ;) Rozumiem Cię, i mam nadzieję, że inni też ;) dobrze, że wreszcie nam coś w ogóle o tym napisałeś, bo już się zaczynałam martwić, że może Ci się odechciało ;p ale teraz jestem już spokojna, bo wiem, że warto czekać ;)) pozdrawiam ;)

anakonda34

Super ze o nas pamietasz, czekamy cierpliwie, bo najwazniejsze , ze w ogole Ci sie chce tlumaczyc.

Grotherd

Zgodnie z obietnicą dodałem napisy do 5 odcinka Survivor Heroes vs. Villians. Jeszcze raz przepraszam, że tak późno :)