Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

Kuba 942

Plotka kontrolowana?  :devil:
Pewnie jest to ostatni już sezon Milionerów więc jak kończyć to z hukiem ;-)

wb1

Dlaczego o tym powiedzieli? Nie będę miał przyjemności z oglądania, a zresztą jesienią też gdzieś przeczytałem, że będzie milion, a nie było.

Kardines

Powedzieli z prostej przyczyny: ludzie będą chcieli zobaczyć jak ktoś w końcu wygrywa milion, wiec będa oglądac przynajmniej do momentu gdy padnie (wiec wieksza oglądalność). Przykład: ja :P Milionerów oglądałem tylko gdy przypadkiem trafiłem, a teraz bede sie starał zawsze obejrzec przynajmniej do tego momentu ;)

chatiflatt

Osz ku*wa, a ja właśnie przeglądam oferty warszawskich deweloperów i zastanawiam się, skąd wziąć milion złotych na apartament w apartamentowcu :P Można i tak hehe!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

nathanael

Ludzie!! Nie wierzcie że ktoś wygrał milion złotych. To zostało sfingowane na potrzeby produkcji, przecież była mowa aby Milionerów zdjąć z anteny, a teraz głupi lud usiądzie i będzie patrzył na teatrzyk?!

Kuba 942

Po raz kolejny zapewne podstawiają aktora jakiegoś który tym razem ma wygrać główną nagrodę. Po co niby "tajemniczy pracownicy TVN-u" uchylają takich informacji? To tak samo jakby przed emisją takiego Big Brothera powiedzieć kto ma wygrać...
A to tylko po to by przyciągnąć jak najwięcej widzów przed TV aby zobaczyli jak podstawiany człowiek zdobywa milion złotych.
Dobrze, że ten teleturniej się kończy. Zawiódł mnie po całosci

podmark

Cytat: nathanael w Cz, 25 Mar 2010, 16:51:58
To zostało sfingowane na potrzeby produkcji, przecież była mowa aby Milionerów zdjąć z anteny,
Była mowa ? Napisał o tym jakiś szmatławiec, który codziennie serwuje dziesiątki bzdur bez pokrycia, po co więc wierzyć w to ?!
Ustawione, czy nie - ktoś ten milion wygrał.
Cytat: Kuba 942 w Cz, 25 Mar 2010, 17:50:20
Po raz kolejny zapewne podstawiają aktora jakiegoś który tym razem ma wygrać główną nagrodę. Po co niby "tajemniczy pracownicy TVN-u" uchylają takich informacji?
Po raz kolejny ? Przecież to po raz pierwszy padnie milion w polskiej edycji ;). A po drugie - informacja wypłynęła od samej stacji. TVN ślepo zapatrzona w oglądalność, postanowiła zabić emocje. Od początku będzie wiadome, że ten człowiek wygra - ehh, smutne.
CytatDobrze, że ten teleturniej się kończy.
Kończy się ? Nic na to nie wskazuje :).
Chyba jesteście na tyle myślącymi ludźmi, że na wszelakie teksty Faktu, SE czy tworów podobnych, bierzecie poprawkę, że to tylko może być plotka ;)

Kuba 942

No wiadomo...takie informacje to tylko z przymrużeniem oka :)
Co do podstawianych ludzi, to mi się tak wydaje, że ta jedna co miała to pytanie o milion z Legolasem była podstawiona. Niekoniecznie przecież trzeba wygrywać główną nagrodę. Wystarczy dobrze "naciągnąć" ludzi na oglądanie.

Damian

No i padł pierwszy milion , nareszcie. Hubert zatańczył przez chwilę hehe.

Meeg

Pytania według mnie były bardzo proste, niektóre wręcz żenujące jak na kwotę, którą można było wygrać (pytanie o 'Kod da Vinci' za 125 tys. ? nawet nie trzeba było przeczytać książki, wystarczyło oglądnąć film raz, bo jest bardzo kontrowersyjny, a takie stwierdzenie, że Maria Magdalena była żoną Jezusa wystarczająco zapada w pamięć). A pytanie za 500 000 o challenge w tenisie.. bez komentarza. Trochę jestem zawiedziona, bo przez tak niski poziom pytań zabrakło niezbędnych emocji, a szkoda.
Co do Milionera - nie wykazał się szczególną wiedzą, pamiętam takiego gracza, który w zeszłym roku wygrał 500 tys. złotych - (nawet pokazali go przed chwilą w Faktach - Rafał Tomański) on był bardzo inteligentny, miał ciężką drogę do miliona i szkoda, że nie wygrał, bo bardziej zasłużył. Ale trudno - trzeba się cieszyć z pierwszego miliona.

A tak trochę nie na temat - przeraziła mnie ilość milionerów w Japonii - 37 :P.

mqno

Witam. Po prostu powtórze to co napisałem w komentrzu na głównej:
"Być możę się mylę...
być może jestem geniuszem....
być może zazdroszczę....
a może po prostu uważam że Pan Krzyś Masarnik ze Szczecina był podstawiony....
Po prostu nie wierzę...ale gratuluję....ponoć w kwietniu ma paść kolejny milion....
Obejrzymy....ocenimy :)
Pozdrawiam! (snsm)