Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

kokosanka

Sylvia2307

Cytat: Grotherd w Nd, 31 Mar 2010, 18:35:59
Mam nadzieję, że uda mi się skończyć  14 edycję przed premierą 20 sezonu, bym mógł tłumaczyć odcinki tej edycji na bieżąco, postaram się, zobaczymy, jak to będzie. : )

Aaaa na bieżaco?? Ale byłoby super :D:D

Grotherd

Dodałem napisy do 12 odcinka Survivora: Fiji, mam cichą nadzieję, że jutro przetłumaczę 13 odcinek i go udostępnię, wtedy zostanie mi tylko finał i Reunion, które postaram się dokończyć jak najszybciej. Nie ukrywam, że w najbliższym czasie chciałbym skupić się na 20 sezonie i tłumaczyć premierowe jego odcinki, by udostępniać napisy do nich ok. 3-4 dni po premierze (tak, by napisy do czwartkowego odcinka pojawiałyby się w np. niedzielę lub poniedziałek), byłoby to naprawdę fajne. :) Oby się udało ^^

Survior fan

Grotherd świetnie Ci idzie:) A co do 20 sezonu miła perspektywa się szykuje z twojej strony :prosi: Fajnie, że można na Ciebie liczyć, miło jest, jak co jakiś czas się wejdzie na stronkę i można wyczytać że są nowe napisy.

Sylvia2307

no dokładnie ;))

Grotherd nawet gdybyś nie mógł tak od razu zacząć tłumaczyć, to widząc. że masz w planach zająć się 20 sezonem mamy nadzieję, na jak najszybsze obejrzenie tego sezonu ;)) Dziękuję ;):*

greecos

Witam

Czy są i gdzie mogę znaleźć angielskie napisy do sezonu 19 Survivor? Brakuje mi napisów do odcinka 11, 13, 14, 15 oraz Reunion.

Survior fan

Grotherd nie udało ci się(już po premierze 20 sezonu), ale mimo wszystko myślę, że nie stracisz zapału do pracy nad napisami. Miałeś niezłe plany ale jeszcze będzie przynajmniej 21 i 22 sezon więc głowa do góry :yeah:

Grotherd

Miałem trochę kłopotów z czasem, a odcinek trwa aż półtorej godziny, więc ciężko go przetłumaczyć bardzo szybko, ale z przyjemnością informuję, że właśnie teraz na www.napisy24.pl wrzuciłem polskie napisy do 1 odcinka Survivor: Heroes vs. Villians. :) Kolejne odcinki postaram się tłumaczyć bardziej "na bieżąco", będzie łatwiej, bo będą one o połowę krótsze  :yeah: No, i miłego oglądania życzę.

Edit: Odcinki Fidżi dokończę na pewno :)

laden

A co z odcinkami 13, 14 i reunion Fiji?

vinz1986

Grotherd wielkie dzieki za napisy

Grotherd

Przetłumaczyłem i dodałem polskie napisy do 2 odcinka Survivora 20: Heroes vs. Villians na napisy24.pl, miłego oglądania życzę  :yeah:

jnk

Grotherd jesteś moim "bogiem"

vinz1986

dzieki za kolejne napisy

Exile

Nie mam konta na napisy24, czy mógłby ktoś te napisy wrzucić na jakiś ogólnodostępny serwer?

laden

Nie trzeba mieć konta na napisy24 żeby pobrać jakieś napisy