Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Survior fan

Ekstra, jak skończę oglądać 10 edycję to się wezmę za Fidzi dużo o tej edycji słyszałem.

survivor__china

Cytat: Grotherd w Cz, 24 Gru 2009, 23:10:39
Na www.napisy24.pl dodałem napisy do 2 odcinka Survivor: Fiji : )
Bardzo dobra robota :yeah:

A ja dodałem napisy do Survivor 19x01 ;)

Grotherd

Świetnie, że tłumaczony jest najnowszy sezon, bo podobno przebija wszystkie inne na głowę. ;)

Póki co na www.napisy24.pl dodałem polskie napisy do 3 odcinka Survivor: Fiji  :yeah:

Sylvia2307

Ooo fajnie, że zaczyna być tłumaczony 19 sezon ;)) jak będzie więcej przetłumaczonych zabiorę się za pobieranie ;]

Grotherd miło słyszeć, że już 3 odcinki przetłumaczone ;))

Survior fan

lepszego prezentu na święta bym sobie nie wymyslił :yeah:

misiunio13

Przeczytalem , ze przetlumaczyliscie m.in. sezony 7 i 10.. Czy moglibyscie je wstawic na stronie chomikuj.pl ? Potwornie chce je zobaczyc , a moge sciagac tylko z tej strony , a tych sezonow tylko tam nie ma! (ktore przetlumaczyliscie) . Licze na wasza pomoc i pozdrawiam!!

sloneczko107

te 'przetłumaczenie 7 i 10 sezonu' to napisy do tych sezonó które są na napisy24

misiunio13

nie za bardzo sloneczko nie rozumiem.. ale dedukujac twoja wypowiedz; wiem , ze tam sa tlumaczenie do sezonu 7 i 10, ale ja prosze o wstawienie odcinkow na strone chomikuj. Jesli ktos je posiada bylbym dozgonnie wdzieczny jakby wstawil te 2 sezony.
pozdrawiam

Survior fan

Na rapidshare by się coś znalazło ale na chomiku raczej nie, nie wiem jak inni ale ja od chomika trzymam się z daleka. Tak dla zmiany tematu muszę powiedzieć, że ostatnio miałem okazję obejrzeć fragment odc z lektorem z axn i muszę przyznać że wrażenia są dużo gorsze jak z napisami. Więc jeszcze raz dzięki osobom które tworzą napisy :prosi: Ps Jak wam idą tłumaczenia :gwizd:

Grotherd

Dzisiaj dokończyłem tłumaczenie 4 odcinka Fidżi i właśnie wrzuciłem napisy do niego na www.napisy24.pl, życzę miłego oglądania :)

Sylvia2307

miło słyszeć, że tak szybko Ci to idzie ;)

Grotherd

Przetłumaczyłem 5 odcinek Survivora: Fiji, i polskie napisy wrzuciłem na www.napisy24.pl, życzę miłego pobierania i oglądania  :aniolek:

just_y

a co z reszta sezonu 19??????????????????? tylko jeden odcinek? ;(

misiunio13

no plis pomozcie mi! wiem , ze na pewno chociaz jedna osoba ma tutaj sezonu 7 i 10 , albo chociaz jeden z tych sezonow.. prosze wstawcie je na strone chomikuj.pl . to zajmie 5 sekund! pomozcie i nie usuwajcie tego posta! :( tak chce zobaczyc :( !

szary899

na torrentreactor masz 7 i 14 sezon, 10tez chyba jest