Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Grotherd

Przepraszam za posta pod postem, ale chcę poinformować, że właśnie na napisy24.pl dodałem polskie napisy do 15 odcinka Survivor 18 (Tocantins). Pozdrawiam. ;)

jnk

Survior fan

dzięki za napisy do 18:) Możesz zdradzić za jaką edycję chciałbyś się zabrać.

kokosanka

Cytat: Grotherd w Pt, 20 Lis 2009, 22:55:46
Dodałem napisy do Survivor: Palau (10 sezon) do Finału i Reunion (14/15). Przepraszam, że tak długo musieliście czekać. Napisy są dostępne na serwisie napisy24.pl (: Za ewentualne błędy przepraszam.

No, i kolejna edycja została w całości przetłumaczona : ) Przetłumaczone już są edycje 7, 10, 11, 15, 16, 17, 18 (oprócz Reunion

I powolutku zabieram się za kolejną edycję.

chyba jestem slepa:P czy mogłby mi ktos pdoac dokładny link gdzie sa te napisy?(ja znajduje tylko po kilka odcinków ) .bede wdzieczna!

Katraaaa

Sylvia2307

oo mama się ucieszy, że zrozumie reunion ;]

kokosanka

A CZY BEDA NAPISY DO STARSZYCH SEZONÓW?(12,13 i do pierwszych 10 oprócz 7 i 4 które sa przetłumaczone?)

Grotherd

Będą, jak znajdę chwilę wolnego to zabiorę się za jakiś sezon.

Grotherd

Na www.napisy24.pl dodałem napisy do 1 odcinka 14 serii (Fiji) po polsku. Zamierzam kontynuować tłumaczenie tego sezonu i przetłumaczyć go w całości ;)

Sylvia2307

szkoda, że akurat ten sezon, bo jakoś za nim nie przepadam, no ale cóż jak już się za niego wziąłeś :P

jnk

gdzie sa napisy do 1 sezonu

laden

Grotherd tak ogólnie to wielkie dzięki za to, że w ogóle się za to zabrałeś, bo gdyby nie Ty to pewnie byśmy czekali z rok na kolejne napisy. A bardzo wiele osób skorzysta z tych napisów. Jeszcze raz wielkie thx.

Sylvia2307 troszkę wdzięczności dla człowieka, który poświęca swój cenny, wolny czas.

sloneczko107

Cytat: jnk w So, 12 Gru 2009, 21:13:27
gdzie sa napisy do 1 sezonu
nie ma napisów do pierwszego sezonu i nigdzy  nie było

Sylvia2307

no ale przecież ja napisałam tylko, że szkoda, że ten sezon bo zbytnio za nim nie przepadam, także nie wiem o co Ci chodzi laden ;]

A to, że Grotherd ma ochotę tłumaczyć nam sezonu to bardzo dobrze, bo każdy chyba zdaje sobie sprawę z tego, że mógłby wcale tego nie robić ;)) a jednak robi, za co mu wielkie dzięki ;) jak i innym, którzy tłumaczą sezony dla tych, którzy nie zbyt radzą sobie z angielskim.

Grotherd

Na www.napisy24.pl dodałem napisy do 2 odcinka Survivor: Fiji : )