Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

survivor__china

na napisy24.pl wrzuciłem kolejne dwa odcinki Survivor: Palau  - Survivor 10x06 i Survivor 10x07

Survior fan

Survivor China idzie jak burza z tłumaczeniem 11 sezonu a 18 stoi:( Nie wiecie co się stało. Niedługo Survivor China przegoni 18 sezon.

Blue

Wielkie dzięki za tłumaczenia. :prosi:

survivor__china

Cytat: Survior fan w Wt, 14 Lip 2009, 12:21:58
Survivor China idzie jak burza z tłumaczeniem 11 sezonu a 18 stoi:( Nie wiecie co się stało. Niedługo Survivor China przegoni 18 sezon.
Jeśli już, to obecnie tłumaczę 10 sezon ;)
Nie, to nie o to chodzi, że zaprzestałem tłumaczenie 18 sezonu... po prostu zobaczyłem, że ktoś inny się za niego zabrał (ja przetłumaczyłem odcinki 1-7, a ktoś inny tłumaczy kolejne). Tak więc skoro ktoś inny już robi napisy, to po co mam tłumaczyć jeszcze raz?

Survior fan

Chciałem tylko zwrócić uwagę na to w jakim tempie (bardzo szybkim) są tłumaczone napisy do 10 sezonu:) Nie mam żadnych pretensji do Survivor China. Wiem że napisy do 18 sezonu tłumaczy Nikotynka, póki co chyba nie ma za bardzo czasu na tłumaczenia ale i tak chwała jej za to co robi, ponieważ każda osoba która tłumaczy napisy do Survivor i się nimi dzieli powinna być szanowana. Ps Musiałem się przejęzyczyć i omyłkowo napisać 11, może dlatego że 11 już widziałem a 10 jeszcze nie bo oglądam w tej chwili 18:)

piotrex007

Ja również dziękuje survivor_china za tłumaczenie 10 sezonu ;) Ja obejrzałem już w kolejności: 18,16,15,17 sezony, a teraz stwierdzilem, ze najlepiej bedzie jak bede ogladal od poczatku i obejrzalem juz 1 oraz 2 - niby bez napisow ale duzo zrozumialem ;P Szczegolnie 2 sezon polecam xD a napisy do 10 beda przydatne gdy do tej serii dojde ;]

survivor__china

Możecie już pobierać napisy do ósmego odcinka Survivor: Palau  (Survivor 10x08) :yeah:

Ufff, połowa sezonu gotowa ;D

sloneczko107

szkoda że ja zdązyłam oglądnac zanim napisy zrobiłeś :(
ale super rzecz robisz :)

bobaas

Ja własnie pobieram ten sezon: :) Jak tylko dokoncze ogladac po raz drugi 11, wezme sie wlasnie za 10, premierowy dla mnie (jedyny ktorego nie widzialem)

Dabido

Witam!

Przede wszystkim dziękuję za wszystkie napisy do edycji 7, 11, 15, 16, 17 które oglądałem i jestem zachwycony.
Napisy są świetne i jestem (wraz z około 60 innych osób, między którymi te sezony wędrowały) zachwycony i z niecierpliwością czekamy na więcej (obecnie aż w końcu zostanie ukończone tłumaczenie 18 sezonu).

Zaczynam się powoli brać za inne sezony (już nie mogę wytrzymać) ale to jest moim zdaniem naprawdę trudne. O ile seriale moge oglądać po angielsku o tyle survivor sprawi mi dużą trudność. Tak jest tyle różnych ludzi, każdy z innym akcentem, mówią strasznie niewyraźnie i podziwiam tłumacza, który potrafi to przetłumaczyć ze słuchu (bo ciężko mi znaleźć angielskie napisy, chyba, że gdzieś są a nie wiem)
A pro po napisów angielskich, wiecie może gdzie je znaleźć? Obecnie chciałem obejrzeć sezon 13 i All Stars, z góry dziękuję.

Jeszcze raz dziękuję za napisy!

MAQDA17

boże dziękuje za tych ludzi co tak się trudzą żeby ulżyć niektórym fanom survivora

MAQDA17

Do wszystkich fanów survivor to jest fajna stronka gdzie można ściągnąć prawie wszystkie sezony survivora https://peb.pl/seriale/328757-rapidshare-survivor.html lecz są pewne wady ponieważ bardzo długo się ściąga ale mam dla was jeszcze lepszą wiadomość ponieważ na tej stronie https://fixrapid.com/?premium=MAQDA17 kiedy się zarejestrujesz możesz ściagać do woli bez limitów i bardzo szybko :) powodzenia

survivor__china

A ja informuję, że zrobiłem napisy do Survivor 10x09 i spoooore poprawki do swoich pierwszych napisów, czyli Survivor: Guatemala (11x01) ;) ;)
Biorę się za dziesiąty odcinek  :yeah:

survivor__china

Napisy do Survivor 10x10 gotowe ;P

kandsay

Chciałabym poprosić tłumaczącego napisy do Survivor 18 aby w miarę możliwości przetłumaczył brakujące odcinki 12-15 ze strony napisy24.pl. Bardzo proszę o to  :prosi:, gdyż jestem w trakcie odcinka 5 i obawiam się, że będę musiała czekać jeszcze długie tygodnie czego nie zniosę  nerwowo  ;(