Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

bobaas

Na napisy24.pl pojawiły się angielskie napisy do 8 epizodu Survivor Tocantins

Balladosis

Wiecie może czy zamieszczone polskie napisy na napisy24.pl to są wszystkie napisy polskie w sieci? czy na innych stronach też można znaleźć napisy polskie do innych sezonów Survivora?

Znacie może stronę, lub macie napisy mogą być ANGIELSKIE  do Survivor Vanuatu? Bardzo zależy mi na obejrzeniu tego sezonu a nie dam rady bez napisów.

kandsay

Witam, czy ktoś wie gdzie znajdę napisy polskie do survivor 13 epizody 13-16? Bardzo mi zależy, przeszukałam napisy24, napisy infi itp, wygooglałam co się dało i nie znalazłam. Może ma ktoś pomysł...

Merlin_89

Co się dzieje z napisami do 18 sezonu? Bardzo dawno nie wyszło nic nowego.
Całe szczęście, że napisy nie są mi potrzebne, ale mimo wszystko fajnie byłoby nagrać niedługo nowy sezon z napisami na płytkę i włożyć do archiwum.

szary899

było by miło jakby ktos przetłumaczył sezon 18 , odcinki 8-13 :)

Blue

survivor__china wielkie dzięki za napisy do 7 serii. Właśnie będę oglądała ostatni odcinek. Świetne tłumaczenie.  Jestem pod dużym wrażeniem.
Mam nadzieję, że będziesz dalej tłumaczył, bo świetnie to robisz.
A może ktoś ma jakieś namiary na napisy angielskie od serii 1-6?

Thorvald

Widziałem, że na napisy24 nie ma angielskich napisów do 10 odcinka... Znalazłem w necie stronkę właśnie z tymi napisami https://subscene.com/Survivor-Eighteenth-Season/subtitles-75690.aspx , ale są one w formacie srt. Jak ktoś potrzebuje do tłumaczenia, to może skorzystać :P

Survior fan

Witam, mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy ktoś nadal pracuję nad napisami? Przy okazji chciałbym podziękować osobom dzięki którym mogłem obejrzeć z napisami Survivor 11,15 i 16 dzięki bardzo;]

igiko

Na n24 dodałem polskie napisy do 10x02, doskonałe nie są, ale zawsze jakaś pomoc oraz angielskie napisy do historycznego odcinka 1x1
Kontynuować tłumaczenie serii 10 nie mam zamiaru, gdyż pobieralność jej jest znikoma, a napisy do 2 odcinka to po prostu dokończyłem bo robiłem je rok temu.
The Amazing Race fan

slawek

Może pobieralność słaba ale na pewno uszczęśliwisz chociaż te parę osób, zagorzałych fanów hehe. Dzięki  :prosi:
Sławek

sloneczko107

igiko dzięki :D tylko dla mnie trochę za późno bo bez napisów obejrzałam :D rozumiem ze pierwszy odcinek z 10 to też twoja praca? super przrtłumaczyłeś :)

Blue

igiko ja również dziękuję,  mi sie te napisy przydadzą, bo zamierzam oglądać 10 serię. Szkoda tylko, że nie będzie dalszych napisów, bo by się bardzo przydały.

Survior fan

pobieralność jest słaba po pewnie dużo ludzi czeka aż zostanie przetłumaczona cała seria tak jest np w moim przypadku, zabieram się do obejrzenia serii która ma wszystkie napisy i mogę ze spokojem ściągam odcinki i się nie martwić o napisy

Blue

Dokładnie, ja tez zaczęłam od sezonów z napisami, bo taka dobra w angielskim nie jestem. Gdyby cały sezon miał polskie napisy z pewnością ściągalność byłaby duża :-)

Thorvald

Ja mogę oglądać sezony bez napisów, ale ogląda mi się wtedy dużo gorzej :( Niestety nie zawsze jestem w stanie dosłyszeć, co uczestnicy mówią :/ Ale dziękuję za napisy do sezonów 17 i tą cząstkę 18 - to naprawdę ułatwiło mi dobre zrozumienie ;) Dziękuję też za 11, 15 i 16, które w najbliższym czasie mam zamiar obejrzeć...

Mam takie pytanie - Czy będzie ktoś robił napisy do 14 :?: