Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

renniaf

a czy beda napisy do survivor 13: Wyspy Cooka?

mmaalleennkkaa

Czy ktoś wie gdzie można znaleźć napisy do sezonu 12?

igiko

Na napisy24.pl są, ale tylko do dwóch pierwszych odcinków, bo więcej jak na razie nie zostało zrobionych
The Amazing Race fan

mmaalleennkkaa

Aha, ok dzięki :) a są może angielskie napisy do tego sezonu?

bobaas

Ma ktoś linki do sezonów 1-11? Chodzi mi o odcinki nie napisy

rafii89

Ma ktos moze napisy do sezonu siódmego chodzi mi tylko o odcinek 14 bo na napisy24.pl nie ma

igiko

Na napisy24.pl wrzuciłem angielskie napisy z internetu jakby ktoś szukał. Mają one dobre synchro, tylko wszystko pisane z małych liter, kilka linijek ominiętych, ale ogólnie są dobre, pomagają przy oglądaniu. Musiałem je lekko zmodyfikować (zmiana formatu i złamanie długich linijek), żeby n24 "przyjęło" je.
The Amazing Race fan

survivor__china

Spróbuję na dzisiaj przetłumaczyć ten odcinek (najpóźniej na jutro) ;P aaa z powodu rozpoczynających się teraz dla mnie ferii, będę miał sporo czasu i na pewno tak do wtorku dokończę ostatni odcinek sezonu siódmego (zostało mi bodajże 15 minut) i zabiorę się za Survivor: Palau ;)

bobaas

A skad masz te angielskie?

igiko

Z jakieś strony w internecie. Tworzą je chińczycy więc u źródła ciężko je znaleźć ze względu na język i trzeba szukać po różnych stronach, przez google, itp.
The Amazing Race fan

mmaalleennkkaa

A masz może napisy do 12 sezonu? ;)

survivor__china

Na napisy24.pl zamieściłem polskie napisy do Survivor 18x01 ;P

survivor__china

Skończyłem tłumaczenie całego sezonu 7 "Ryzykantów"  :yeah: :yeah:
Na napisy24.pl zamieściłem wszystkie napisy, łącznie z dwugodzinnym finałowym odcinkiem, którego od miesiąca brakowało ;)

Miłego oglądania!

slawek

Sławek

etoos

Ja tez b. dziekuje ;d
Własnie sciagam 7 sezon
a co do swoich napisow... mam doiero 1 odcinek ;d musze sie zebrac