Mam Talent!

Zaczęty przez podmark, Pt, 01 Lut 2008, 17:59:02

podmark

Lansują ją, ale pięknie skwitowała jej występ Villas :) . Mnie również występ Klaudii w półfinale nie przypadł zbyt specjalnie do gustu. No i jak widzę nie jestem osamotniony w tej opinii.

Showmag

Villas to za bardzo nie ma co pytać o zdanie. Zwlaszcza po tym, jak wyglosila jakie jest jej najwieksze marzenie.
Przeciez ta kobieta już ledwie kontaktuje. Zamiast dac jej spokojną starosc, to wyciągają ją z szafy i robią pośmiewisko.

chatiflatt

Czemu ma służyć ta gierka w Klaudię Kulawik? Czy oni widzą w niej kapitał gotówkowy?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Wczorajszy odcinek był strasznie nudny i o ile dobrze oglądałem, nie było teleturnieju "końca nie widać" :/
A co do Klaudii to może i ma potężny głos, ale śpiewać jeszcze nie za bardzo umie... trzeba by było ją doszlifować trochę, a na chwilę obecną w "Mam talent!" są większe talenty, ale dzieci dobrze się sprzedają - nic nie poradzimy ;)

Kuba 942

TVN wie, że na śpiewakach najlepiej zarobi. Śpiew Klaudii mi się nie podoba (zresztą co myślę o śpiewakach w tym programie napisałem w innym temacie) Po wygraniu programu TVN będzie mógł nieźle zarobić na sprzedaży płyt. I o to im chodzi. Ten program wygra pewnie Klaudia którą TVN lansuje. A jak nie to ktoś inny kto śpiewa. Ja nie chce by ten program wygrał ktoś śpiewający.
A co do wczorajszego odcinka to przyznam rację jokerowi. Straszna nuda. Obejrzałem tylko początek do pierwszej reklamy i serial Figo-Fago. Widząc kto będzie w odcinku nie miałem ochoty go oglądać. Ostatnio była Kora z Majdanem a teraz Villas i Wiśniewski. Goście się kończą...

chatiflatt

Czy Gina Tarasiuk się "sprzedała"? A Alicja Janosz?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Cytat: chatiflatt w Wt, 28 Paź 2008, 22:10:42
Czy Gina Tarasiuk się "sprzedała"? A Alicja Janosz?
Tej pierwszej szczerze mówiąc w ogóle nie kojarzę, ale podejrzewam, że też jest z jakiegoś programu szukającego talenty. W każdym razie tak - sprzedały się. W czasie Idola każdy znał Alicję Janosz i o to przecież chodziło, żeby program w którym występuje zdobył popularność, a młoda osoba, która wzbudzi litość/podziw - zmobilizuje ludzi do wysyłania sms'ów. Myślisz, że ktoś teraz martwi się o przyszłość Klaudii? Podejrzewam, że chodzi tylko o to co się dzieje TERAZ i ile kasy z sms'ów i reklam wpłynie na konto programu "mam talent!".

Kuba 942

A w ten weekend nie ujrzymy programu Mam Talent i Fort Boyard

Kuba 942

TVN wyraźnie stawia w tym programie na śpiewaków  :plask: co mnie denerwuję.
W reklamie jutrzejszego odcinka wyraźnie faworyzują tego Mateusza Ziółko i Klaudię Walencik.
Najpierw pokazują szóstkę uczestników i oddzielają ich od Ziółka i Walencik. Już wiadomo, że jutro to oni przejdą.
Czyli finał Mam Talent będzie tak naprawdę finałem Idola. Już mamy dwóch śpiewaków, jutro wejdzie dwóch, i jeszcze wejdzie Ewa Lewandowska. Czyli pięciu wokalistów  :plask:
Wygląda na to, że Ssnake będzie moim faworytem w finale. Chyba, że w czwartym półfinale ktoś z nie śpiewających przejdzie.
A ta Ewa Lewandowska można by powiedzieć, że jest zawodową śpiewaczką operową, taka osoba nie powinna brać udziału w programie powiedzmy dla nieoszlifowanych talentów, jeszcze amatorów. Nawet już swoją płytę wydała.
Wiem, że to ludzie głosują, ale to TVN dobiera jak będzie wyglądał każdy z czterech półfinałów. Kto w jakim się zaprezentuję zależy właśnie od nich.

podmark

Cytat: Kuba 942 w Pt, 07 Lis 2008, 16:10:42taka osoba nie powinna brać udziału w programie powiedzmy dla nieoszlifowanych talentów, jeszcze amatorów.
A w którym momencie było powiedziane, że to program dla amatorów ? Celem programu jest pokazanie, jak wiele różnych talentów posiadają Polacy. A czy nieoszlifowane talenty ? Hmm. Ssnake w takim razie też nie powinien brać w tym udziału, bo jest zawodowcem - skończył szkołę cyrkową, występuje na eventach, pracował w cyrku. Amator ? Nie wydaje mi się  :los:

Showmag

"Mam talent!": znamy zwycięzców trzeciego półfinału / 09.11.2008
W dniu wczorajszym miał miejsce trzeci półfinał programu "Mam Talent!". Pierwsze miejsce w głosowaniu widzów zajął Mateusz Ziółko. Drugie miejsce w finale - decyzją jury - przypadło Blademu Krisowi. Jurorzy nie zdecydowali się wybrać Klaudii Walencik, która znalazła się w pierwszej trójce najlepszych zdaniem widzów.

Więcej: https://showmag.info/2008/11/09/mam-talent-znamy-zwyciezcow-trzeciego-polfinalu/

* * *

"Mam Talent!": czwarty półfinał rozstrzygnięty / 16.11.2008
Wczoraj miał miejsce czwarty i przedostatni półfinał programu "Mam Talent!". Pierwsze miejsce w głosowaniu widzów zajął zespół Audiofeels. Drugie miejsce w finale - decyzją jury - przypadło Ewie Lewandowskiej. Jurorzy nie zdecydowali się wybrać Funky Masons, którzy znaleźli się w pierwszej trójce najlepszych zdaniem widzów.

Więcej: https://showmag.info/2008/11/16/mam-talent-czwarty-polfinal-rozstrzygniety/

Kuba 942

Tak to jest jak się daje Foremniak decyzję kto  będzie w finale.
Funky Masons  zasłużyli na finał, tak samo jak Audiofeels
Za tydzień pewnie przejdzie ten dzieciak co grał na fortepianie, bo ludzie głosują na takich dzieciaków d'oh!
A taka Paloma nie wiadomo co tam robi. Zamiast niej by mogła być taka babcia Bronisława, na pewno by się lepiej zaprezentowała.
Mam nadzieję, że za tydzień Asia Si i Ziemowit Świtalski nie przejdą. Młody ma siedem lat ma jeszcze czas.
A śpiew Asi Si mi się kompletnie nie podobał.
Ciekawe co pokaże iluzjonista Filip. Moimi faworytami są Melakart Ball (duet akrobatyczny), ich występ na castingach był świetny.
Za tydzień także autostrada
Rozłożyła mnie ich odpowiedz na jedno pytanie:
"komponujemy utwory, które są bardzo dobre i na światowym poziomie"
United Breakers też nieźli, jednak liczę, że z drugiego wejdzie Andrzej Maroszek

podmark

Cytat: Kuba 942 w Śr, 19 Lis 2008, 20:15:10Ciekawe co pokaże iluzjonista Filip.
Iluzjonista ? hehe. On nie jest żadnym iluzjonistą :). To jego ojciec jest iluzjonistą (notabene uważanym za najlepszego w tym kraju - mowa o Sławomirze Piestrzeniewiczu, który zdobył najwięcej tytułów w konkursach i przeglądach na całym świecie, a nie pcha się do tv i nie udaje Copperfielda, jak Maciek Pol) i daje synkowi gotowe triki. Niestety Filip to marny człowieczyna odtwarzający to co pokazał mu tatuś. On nie ma w sobie pasji, którą za to pokazałby jego ojciec.

Kuba 942

Czwarty, przedostatni półfinał Mam Talent według TNS OBOP oglądało 3 418,47 widzów

Showmag

"Mam Talent!": znamy wyniki piątego półfinału
Wczoraj odbył się piąty i zarazem ostatni półfinałowy odcinek programu "Mam Talent!". Do finałowej walki o 100 tys. euro staną duet Melkart Ball i Ziemowit Świtalski. Wśród faworytów widzów znalazł się także Filip Piestrzeniewicz. Jednak jurorzy zdecydowali się wybrać 7-letniego pianistę.

Więcej: https://showmag.info/2008/11/23/mam-talent-znamy-wyniki-piatego-polfinalu/