Kto zostanie karnie nominowany?

Zaczęty przez Tom Kruz, Śr, 17 Paź 2007, 20:57:26

Czy Twoim zdaniem producenci chcieli wrobić Agatę w automatyczną nominację?

Tak
11 (55%)
Nie
3 (15%)
Nie wiem / Nie mam zdania
6 (30%)

Głosów w sumie: 13

Głosowanie skończone: Śr, 17 Paź 2007, 23:28:08

Tom Kruz

Jak na razie wyniki nominacji wymarzone. Myślę, że jednak będzie jakaś automatyczna nominacja, aby uratować tandem Jola - Adi. Pewnie Wielki ''za coś'' nominuje Kasię L lub Agatę.

Goku

Jestem zawiedziony... Do ostatniej chwili miałem nadzieję, że Wielki Brat nominuje automatycznie Kaśkę Lenartowicz(powód nieważny - ważne by wyleciała)... Jeśli za tydzień ona nie będzie nominowana i nie wyleci to nie oglądam dłużej tego programu... Już na nią nie mogę patrzeć... Mam nadzieję, że Jolce w końcu puszczą nerwy i przyłoży Kaśce krzesłem przez łeb, bo jej się należy...

Tom Kruz

Cytat: GokuMam nadzieję, że Jolce w końcu puszczą nerwy i przyłoży Kaśce krzesłem przez łeb, bo jej się należy...

Ja też mam taką nadzieję, bo wtedy zostałaby karnie usunięta z domu BB :zabek:

Kazuki

Eh to było do przewidzenia :/
Mam nadzieję że producenci coś wymyśla i uratują Jole i Adriana :P

Nerox

Mam teraz szczerą nadzieję, że któryś uczestników zostanie sprowokowany , ewentualnie sam złamie regulamin i zostanie automatycznie nominowany

Goku

Dziwię się, że Agata nie jest nominowana automatycznie... Przecież tu https://bb4.tivi.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=31096 dokładnie widać na tym filmiku, że pomiędzy sekundami 00:50-00:59 Agata przeczytała liścik, a potem udawała, że nic się nie stało...

Tom Kruz

Cytat: GokuDziwię się, że Agata nie jest nominowana automatycznie...

Zaczekaj do jutra ........

Showmag

Agata automatycznie nominowana do opuszczenia Domu?
Agata Gawęda otrzymała przesyłkę pochodzącą ze świata zewnętrznego i naruszyła regulamin programu "Big Brother".

Wszystko miało miejsce, gdy w ogrodzie Domu Wielkiego Brata została odnaleziona piłka zaadresowana do Agaty. W jej wnętrzu znajdował się list. Mieszkańcy radzili Agacie, by ta niezwłocznie odniosła rzecz pochodzącą ze świata zewnętrznego do Pokoju Zwierzeń. Jednak po drodze Agata otworzyła piłkę i przeczytała fragment korespondencji. W Pokoju Zwierzeń Wielki Brat powiedział Agacie, że może zapoznać się z treścią listu, jednak za naruszenie zasad zostanie automatycznie nominowana do opuszczenia programu. Agata stwierdziła, że nie chce zostać poddana nominacji za tak błahe przewinienie. Jak widać, Wielki Brat nie zauważył, że już w drodze do Pokoju Zwierzeń Agata naruszyła przesyłkę. W związku z tym, czy w jutrzejszym dniu możemy spodziewać się decyzji o jej automatycznej nominacji?

Tymczasem internauci mają własną teorię na temat "niespodziewanej" przesyłki. Jak wiadomo, Dom Wielkiego Brata znajduje się za potężnym ogrodzeniem i nikt niepowołany nie ma do niego dostępu. Zdaniem wielu internautów, to sami producenci podrzucili do ogrodu piłkę zaadresowaną do Agaty, właśnie po to, aby naruszyła ona regulamin i otrzymała automatyczną nominację, co uchroniłoby od odejścia Adriana lub Jolę, będących jednymi z najbardziej lubianych uczestników reality show. Jak wiadomo, Agata nie należy do najciekawszych zawodników, co skłania internautów do podejrzeń, że producenci wszczęli akcję wymierzoną przeciwko Agacie Gawędzie, mającą doprowadzić do wykluczenia jej z programu.

* * *

Przypominamy, że o nieprawidłowościach i podejrzeniach o manipulacje w programie "Big Brother 4.1" przeczytać można w artykułach:
- Jak zabić "Big Brother'a"?
- Prowokacja Endemol Polska i TV4 dla zwiększenia oglądalności?
- Endemol Polska, ATM Grupa i TV4 pozwani!
- "Big Brother 4.1" w HD. Czy aby na pewno?
- Endemol Polska zamyka buzię uczestnikom castingu?
- Dlaczego karnie nominowano Mirka?
- Tomasz Peczak potwierdza: "Big Brother to szuler"!

Na temat powyższych artykułów możesz podyskutować na łamach naszego forum dyskusyjnego.

Exile

Będzie psikus na 153%, bo Wielki Szu nie pozwoli sobie na stratę oglądalności. Tydzień temu poleciała Magda, też lansowana na gwiazdę,i jeśli WB nic nie zrobi, to za niedługo zostaną nam tak niezwykle wyraziste postacie jak Agata czy KaśkaW. :los:

Toni

NIE dam się już wrobić w żadną manipulację producentów. Nie wierze w to że ta piłka tak ot znalazła się w ogrodzie. Piłka producentów. Agata to prawda że nie wnosi nic ciekawego do domu tzn wnosi taką ciszę spokój harmonie i owszem że taka osoba też jest potrzebna w domu Wielkiego Brata. Ale ten pomysł z tą piłeczką to już kpina totalna! Fakt że z Mirkiem można powiedziec udało im się bez ich ingerencji by ocalić Jolę. Później fuksem nominacja Magdy i znów obrona Joli i Adriana. Teraz hm no Adrian-Jola no to producenci już musieli dołożyć kogoś by te dwie osoby zostały,bo rzeczywiście są to najbardziej barwni ludzie tej edycji stąd wypadałoby ich jakoś ocalić,stąd że osobą której mogłoby spokojnie nie być i nic by się nie stało została Agata i piłka skierowana do Niej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

No to dziś możemy spodziewać się specjalnego wydania Na żywo (moim zdaniem niepotrzebnie bo znów wielkie halo). Automatyczna nominacja Agaty to bezpieczeństwo pozostania nominowanych jak w przypadku automatycznej nominacji Mirka (ale w sumie uzasadnionego). Nominacja Agaty to total manipulacja producentów. W sumie wczoraj po nominacjach przez chwilę przeszła mi myśl...hm czyżby tak zostało do niedzieli że rzeczywiście Jola bądź Adrian opuści dom? Długo nie trzeba było czekać. Nie wierze w taki zbieg okoliczności że akurat wczoraj piłka znalazła się w ogrodzie.

Rosa

Przypominam tylko że NAWET jeśli to producenci podrzucili tą przynętę to Agatka dała się na nią złapać i POWINNA zostać nominowana.
A mieszkańcy którzy się chcieli pozbyć Joli dostana teraz Jolę do kwadratu w wykonaniu Joanny  :ubaw: To będzie radość  :zabek:

Toni

Oczywiście że ponieść musi konsekwencje tego nawet jeśli naprawdę był to ruch producentów. Automatyczna nominacja dla Agaty! Kasia L za długo się nie cieszyła,że nominowane są osoby które dla Niej są zbędne a tu prosze jej Agatka nominowana no i przykro mi Kasiu nastaw się że od niedzieli psiapsiółki nie będziesz miała. A jesli zawrze przyjaźń z Asią która jest kopią Joli i w Asi nie będzie jej nic nie przeszkadzał no to no comment!

Rsk

Obrzydliwe zagranie ze strony TV4, ta edycja to totalne przegiecie pod kazdym wzgledem.  :sciana:  :vomit:

Rsk

Juz macie odpowiedz na stronie glownej.

CytatZŁAMANY REGULAMIN W DOMU WIELKIEGO BRATA!!! DZIŚ o 20 00 SPECJALNY ODCINEK LIVE!!!

2007-10-18 14:56
Oko Wielkiego Brata.
Kolejny raz w domu Wielkiego Brata doszło do złamania regulaminu!!!

Kto poniesie konsekwencje? Jak zareaguje na to Wielki Brat ???? Oglądaj dziś o 20 00 SPECJALNE WYDANIE ODCINKA NA ŻYWO!!!