Tylko Taniec 3

Zaczęty przez Damian, Pt, 19 Paź 2012, 09:06:26

Toni

Trzeci odcinek "Got to dance. Tylko taniec" obejrzało około 2,5 miliona widzów. W porównaniu do poprzedniego odcinka to wzrost widzów o 317 tysięcy.
[Nielsen Audience Masurement]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Po wyemitowanych dotąd odcinkach trzeciej edycji "Got to dance. Tylko taniec" program ogląda 2,41 miliona widzów.
[Nielsen Audience Masurement]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Showmag

ciriefan

No i 3 edycja Got To Dance dobiegła końca. Nie miałem czasu się jej uważnie przyglądać, ale co nieco patrzyłem. Zacznijmy od zmian:

wywalenie Krystyny i wzięcie Youyi (jak to się odmienia?) - jak najbardziej na plus, Krystyna mnie irytowała strasznie, a Youya okazała się świetną jurorką, moją ulubioną z całego składu

wywalenie Kasi Kępki i wzięcie Ani Głogowskiej - na minus. Kasia to jedna z moich ulubionych prezenterek, ale o dziwo Ania mnie tak bardzo nie irytowała. Oczywiście było mnóstwo błędów zwłaszcza w odcinkach na żywo, ale nie raziło mnie to. Chyba po porażce Nataszy Urbańskiej jako prowadzącej już chyba nikt tego nie przebije. Mimo pomyłek Ania była jakaś taka naturalna i nie miała takiego sztucznego uśmiechu i przerażonej miny jak Nataszka. Aczkolwiek programy powinni prowadzić zawodowi prezenterzy.

Co do przebiegu sezonu, bałem się, że wygrają jakieś dzieci albo ktoś z historią. W finale jednak do dogrywki weszły 2 najlepsze ekipy. A skoro UDS dostał 50 tys. od internautów, jak najbardziej na plus, że DzikiStyl wygrali - ich występy zapierały dech w piersiach. Czy wiadomo może, czy to była ostatnia edycja?

Showmag