The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Damian

Widziałem filmy na YT. No i całkiem fajne może być. Ten program wymyślił John De Mol. Twórca BB.  :]

Damyan

John De Mol ma jakąś obsesję na punkcie ukrywania twarzy :]

Cytat[...] a Kurzajewski, że zaraz będzie dosłownie wszędzie. Niech zostanie tam gdzie jest.
Zupełnie się nie zgadzam.
Kurzajewski jak dla mnie jest tam idealny.

Damian

O nie! tylko nie Kurzajewski. Mam go dosyć!  :zzz:

Toni

Już druga stacja która ma apetyt na Nergala. :) Negral tylko nie do TVP!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Powiem szczerze, że jestem ciekawy tego programu. Będę miał spory dylemat co wybrać. Czy "The Voice", czy może "Tylko Muzykę". Wydaje mi się że Polsat teraz odniesie porażkę  przez ten nowy program, ale zobaczymy.

Toni

Już lepszy The Voice niż Bitwa na głosy, ale szkoda że w TVP. Moim zdaniem nie realizują dobrze programów.

Damian

No The Voice w TVP to nie jest zbyt dobry pomysł. Ten program nadaje się do TVN lub Polsatu. :)

Toni

Myślę tak samo jak Ty. Już mógłby być właśnie nawet Polsat (nie ma się aż za bardzo do czego przyczepić w ich realizacji, mam na myśli programy typu Jak oni śpiewają, teraz Must be the music, czy wcześniej Idol).

brotherfan

Faktycznie TVP nie robi programów rozrywkowych na żywo na jakimś wyśmienitym poziomie i ten program widziałbym bardziej w Polsacie, albo TVN. Należy jednak pamiętać, że producentem programu jest firma Rochstar, która wyprodukowała m.in. jak Oni śpiewają, Gwiazdy Tańczą na Lodzie, Tylko Nas Dwoje, czy Top Model. GTNL z 2008 było emitowane na TVP2 i realizatorsko wydaje mi się, że było to na wyższym poziomie niż  Bitwa na Głosy z 2011, także nie ma co od razu przekreślać "The Voice" w telewizji publicznej.

Będę oglądał następnego dnia na tvp.pl, w soboty wybieram Must be the Music (o ile dzień emisji nie zmieni się na niedzielę)

Toni

No więc właśnie poziom realizacji TVP pozostawia wiele do życzenia. Owszem co do programu Gwiazdy tańczą na lodzie to tu nie mam się do czego przyczepić. Realizacja oke, wkurzające i to bardzo są te przerwy, dzielenie programu na części, po każdej części napisy itp jakby miałby to już być koniec. Beznadziejne!
Hardcore będzie w sobotę TOTAL :) The Voice, Must be the music, Mam talent. Pojedynek trzech stacji w jednym dniu w tej samej godzinie? Chyba jeszcze czegoś takiego u nas nie było. :)

chatiflatt

MT mi się przejadło, MBTM to nuda, więc obejrzy się The Voice.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Nie powiem, bo koncepcja programu The Voice jest ciekawa, jeśli dołożyć do tego ciekawy skład jury, no to TVP może liczyć na coś więcej niż Bitwa na głosy.