Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Showmag

Toni

Mam nadzieję, że na miescu Beaty Tyszkiewicz także zasiądzie kobieta, bo trzech mężczyzn i jedna kobieta?
Hm w niemieckiem TzG właśnie tak jest, że trzech mężczyzn i kobieta, ale wolałbym żeby u nas było
nadal dwa na dwa. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

Beatę Tyszkiewicz zastąpi Jolanta Fraszyńska

Damian

No to teraz pojechali po całej linii. 13 edycja będzie ostatnią. Jestem tego prawie pewien. To samo  było w " Gwiazdy Tańczą na Lodzie ", zmiany w jury i już więcej edycji nie było.

Toni

Fraszyńska jurorką TzG??? To jest jakiś żart? Jest tyle innych osób ciekawych które mogłyby zasiąść w jury. Kpina!

Showmag

Damian

Tylko mały błąd się wkradł. Jolanta Fraszyńska, a nie Fraczyńska. :)

Toni

Uczestnicy tej edycji TzG nie tacy byle jacy (bywało gorzej :)) ale Fraszyńskiej nie potrafię przełknąć, nie żebym jej nie lubiał, ale ona tam kompletnie nie pasuje! :(

Meeg

Zgadzam się, bywało gorzej, uczestnicy nawet znani i jest komu kibicować. Fraszyńska jako jurorka - dla mnie niewypał, ale nie oceniajmy pochopnie, może odnajdzie się w tym programie. Poza tym - ktoś musi wystawiać same 8, 9 i 10 (a Józefowicz będzie zapewne bardzo ostrym jurorem).

Toni

No tak no zgadzam się, że musi być juror żeby dawać 10-tki ale qrde no mogli naprawdę wziąć kogo innego.
Zapewne ktoś z listy ciekawszych by się zgodził.

Damian

Cała ta zmiana nieźle odbije się producentom. Nie wiem po co te zmiany, skoro było dobrze.

Toni

Nikt chyba nie jest zaskoczony tą informacją, :) no ale ciekawie by było gdyby wystąpił. :)
Już kilka gwiazd (miejszych bądź większych) zza granicy wystąpiło w naszym TzG.