Taniec z Gwiazdami 11

Zaczęty przez Showmag, Wt, 24 Lis 2009, 01:41:01

Damian

No i pożegnaliśmy P. Saletę  :prosi: Nareszcie! Szkoda mi jego tanecznej partnerki , ale cóż...
Osobiście kibicuję teraz Katarzynie Glince.  :yeah:

Meeg

Cytat: Damian14ch w Nd, 28 Mar 2010, 22:13:07Osobiście kibicuję teraz Katarzynie Glince.  :yeah:
Ja również :D. I Arturowi Barcisiowi, według mnie to dwie najlepsze pary, chociaż jeszcze Ola Szwed jest świetna.

Showmag

Damian

No nie i Maciek Friedek odpadł...  :bye:
Mnie osobiście nie odpowiada w tym programie Oceana , niech sobie występuje w swoim kraju , a nie u nas. Powinna odpaść , tym bardziej że jest w ciąży.

Ice

Z tą ciążą to chyba wkrętka portali plotkarskich w Prima Aprillis. Gdzieś czytałem. Ale nie jestem pewien.

Kardines

Oceana sama dzisiaj powiedziała o ciąży i zaprezentowała brzuch ;) To nie wkręt. W sumei ratuje ja to że umie dobrze tańczyc bo głosów od widzów ostatno ma mało.

chatiflatt

Ratuje ją ten jeden przebój, który nagrała i zaśpiewała w Sopocie, i który ciągle brzmi w uszach Polaków.
Wokalistka jednego przeboju. Za pół roku zapomnicie, że Oceana istnieje :) Podobnie jak Isis Gee.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Na dodatek pewnie największą furrorę zrobiła w Polsce ;-)