Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Goryen

Witam!

W końcu dokończyłem napisy do sezonu 1, odcinek 3.
Można je pobrać na napisy24.pl.

Pozdrawiam, :)

Survior fan

Dzięki za napisy, masz zamiar dodawać je regularnie ?

Goryen

Showmag

Bardzo proszę wszystkie osoby, które zajmują się tłumaczeniami reality show "Survivor" o przesłanie mi prywatnej wiadomości na Forum.

Szczegóły na priv :)

Swietomir

Nie wiem czy komuś to jeszcze potrzebne, ale pojawiły się napisy do 11 epizodu (odcinek powtórkowy) "Ryzykanci: Samoa", tym sposobem mamy skompletowany 19 sezon.  :buzz:

mary1982

witam, bardzo zależy mi na napisach do 8 sezonu all stars, czy możecie pomóc? pozdrawiam

Thorvald

Wątpię, czy to Cię usatysfakcjonuje:

https://addic7ed.com/serie/Survivor/8/1/They%27re_Back

Tu są napisy do 8 sezonu w wersji angielskiej (a może przydadzą się komuś, kto by zechciał je przetłumaczyć).

A ja mam pytanie - czy istnieją polskie napisy do odcinka 15x10? Bo niestety nie ma ich na napisy24.pl

bobaas

Na swoim chomiku (nazwa: bobaas) zacząłem upload 2 sezonu Survivor'a. Pliki dopasowane do napisów. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam ;) Z czasem będę wrzucał pozostałe sezony, których nie ma na chomikuj.pl jeszcze ;)

robercias

Jest opcja, że szłoby przetłumaczyć cały sezon pierwszy, ale z masakrycznymi błędami składniowymi.
Jeżeli jest ktoś chętny do "wyprostowania" ich to mogę wysłać ;) No chyba, że ktoś lubi filmy z takim tłumaczeniem :P

ogrod87

Sezonu pierwszego nie ruszaj :P

Właśnie wrzuciłem czwarty odcinek pierwszego sezonu. :devil: :devil:

Miała to być mała niespodzianka i wrzucenie całego sezonu, ale niektórzy zbyt się niecierpliwią.

Napisy do pobrania na napisy24.
Możliwe, że w tym tygodniu jeszcze piąty odcinek wrzucę.

robercias

Spoko spoko :D :)
Dzięki za odcinek  :prosi:

ogrod87

Zapewne troche osób się dziwi, dlaczego na napisach24 nie ma 1x04.
Otóż, dostałem maila, że zostały usunięte "puste napisy".
Dziwi mnie to.
Wczoraj nie miałem czasu ich wrzucić, dziś wieczorem się pojawią, jak wrócę z pracy.
Dziś zabieram się też od razu za pracę nad 1x05.

aexalven

I co, będzie więcej tych napisów do sezonu pierwszego? Bo rodzice bardzoby chcieli go obejrzeć a napisy są tylko do kilku pierwszych odcinków.

Fei_Long

:yeah: Dostępne są napisy do pierwszego odcinka "Ryzykanci: Południowy Pacyfik".  :yeah:

Thorvald

Dzięki wielkie za napisy do 23 sezonu! Przy oglądaniu wprowadziłem kosmetyczne poprawki i uzupełnienia, tylko nie wiem jak to wstawić teraz :?

Widziałem też, że na napisy24 pojawiły się napisy do 8 sezonu :shock: