Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

MAQDA17

Ok wskazana może być przerwa. Ale ja sie pytam kiedy będą napisy za miesiąc dwa około żebym wiedziała ile czekać :)

Fei_Long

:yeah: Dostępne są napisy do dwunastego odcinka Ryzykantów: Nicaragua. Młodsi kontra Starsi   (jeżeli przyjmiemy, że odcinek specjalny był odcinkiem jedenastym)  :yeah:

pkr1

Witam! Właśnie zauważyłem nowe napisy do Survivor sezon 21 odc.12. Dzięki wielkie ale co z napisami do odcinka 11 ???

Sylvia2307

Jak miło ;) Dziękuję w imieniu mojej rodzinki ;d no i swoim xD

MAQDA17

Witam po raz kolejny, chciałabym się dowiedzieć kiedy będą napisy do sezonu 21 odcinka 13 i 14 gdyz czekam i czekam i doczekać się nie mogę. Ja absolutnie nie chce wywierać na kimś presji ale strasznie nie mogę się doczekać końca :)

luk1990

miejmy nadzieje ze tuz po Nowym Roku doczekamy sie dalszych napisow;)

ale ja jeszcze chcialem zapytac co z odcinkiem 11 ?:)
bo nie widze go na napisach...:(

poza tym mam nadzieje ze po skonczonym tym sezonie ktos bedzie tlumaczyl inne- najbardziej bym chcial 12 i 13 czyli sezony oryginalne Parvati i Cirie ..;)

tomson

Witam!
Poszukuję napisów do 12 sezonu: "Exile Island" ale nigdzie nie mogę znaleźc.
Proszę o pomoc.
Dziekuje.

Fei_Long

Dostępne są napisy do 13 odcinka "Ryzykantów: Nicaragua Młodsi kontra Starsi"    :yeah:

Sylvia2307

dziękuję ;)) nie będę musiała za lektorkę robić xD

luk1990

Cytat: tomson w So, 25 Gru 2010, 20:58:10
Witam!
Poszukuję napisów do 12 sezonu: "Exile Island" ale nigdzie nie mogę znaleźc.
Proszę o pomoc.
Dziekuje.
i ja szukam tak jak do wysp cooka ale na razie nie ma niestety :(

Fei_Long

Dostępne są napisy do 14 odcinka "Ryzykantów: Nicaragua - Młodsi kontra Starsi"    :yeah: 

Wszystkiego najlepszego Survivorczycy, zdrowia, szczęścia, pogody ducha, dobrych sezonów "Ryzykantów" oraz cierpliwości co do niektórych rzeczy w Nowym 2011 Roku.  :devil:

Sylvia2307

dziękować i wzajemnie Fei_Long

I super, że napisy są kolejne ;))

jnk

dzięki za tłumaczenia i życzenia

tomson

Czy ktoś tłumaczy może sezon 12 bądź 13, mianowicie napisy do tych sezonów są, polskie albo angielskie?
Dzięki;)

Fei_Long

Dostępne są napisy do 15tego odcinka "Ryzykantów: Nicaragua - Młodsi kontra Starsi"    :yeah: