Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

sloneczko107

misiunio13 na chwilę obecną mam zamiar przetłumaczyć cały sezon 8
niestety nie tak jak planowałam 2 odcinki tygodniowo, bo po prostu to jest męczące i nie mam tyle czasu ile bym chciała na to poświecić, ale jeden przetłuamczony odcinek tygodniowo będzie sie ukazywał

misiunio13

mam wysmienita wiadomosc! :) ktos wstawil 1 odcinek 9 sezonu!!! :D czy ktos sie przyzna? :P
i jeszcze pytanko apropos sezonu 8 i 9. Czy ktos ma linki rapida kazdy odcinek po 350 mb? Bo nie cierpie ogladac w tak niskiej jakosci jak to sie zdarza przy tych starszych sezonach! Prosze o pomoc , bo napisy niedlugo beda wiec trzeba ogladac :D

luk1990

jestescie swietni :yeah:
czekam z niecierpliwoscia takze na 12 i 13 sezon;)
byłoby super;)

pkr1

Napisy do odc. 1 sezonu 9 przetłumaczył Artur :) Wielkie dzięki.

misiunio13

Artur, czyli Survivor_china ;> oby kontynuowal i przetlumaczal 1 odcinek tygodniowo chociazby! :) a jak tam sloneczko idzie tlumaczenie 3 odc?
ps. nie pomozecie z tymi linkami? :<

Showmag

Linki są na tym forum zakazane.

sloneczko107

misiunio13 póki co nie idzie, bo nie mam czasu
więc byłabym wdzięczna o niepytanie się jak idzie, bo napiszę tu jak odcinek zostanie przetłumaczony i wstawiony na napisy24

survivor__china

Na napisy24.pl wrzuciłem napisy do pierwszych dwóch odcinków Survivor: Vanuatu.
Jeśli chodzi o drugi odcinek, wrzuciłem dwie wersje napisów:
- pierwsza ma dopasowanie do odcinka w słabszej jakości, 223,4 MB - z tego co się orientuję, większość posiada właśnie tę wersję
- druga jest z dopasowaniem do odcinka w normalnej jakości, 353,6 MB

Ponieważ kolejnych kilka odcinków również występuje w dwóch wersjach, będę starał się dopasowywać napisy, aby każdy, niezależnie od rozmiaru i jakości pobranego odcinka, mógł go oglądać z napisami. Trzymajcie się ;)

PS. Nie mam pojęcia, w jakich odstępach czasowych będę dodawał kolejne napisy. To zależy od wielu czynników. Ale póki mamy za oknem tak paskudną pogodę, nie widzę sensowniejszego dla siebie sposobu na wykorzystanie wolnego czasu, niż robienie napisów ;)

luk1990

super by bylo jakby sie tez ktos zdecydowal i tlumaczyl na biezaco od wrzesnia 21 edycje ;)

ale oczywiscie nikogo nie poganiamy- nie odbierajcie tego zle- jestesmy naprawde wdzieczni tylko bardzo niecierpliwi bo tak jak Wy uwielbiamy survivor !;)

Swietomir

Pare stron wczesniej pisalem, ze najlepiej jakby za 21 sezon 2 tlumaczy sie wzielo, ustalilibysmy jak sie robota dzielimy i przekladalibysmy tekst na biezaco. Fajnie by bylo jakby napisiki byly w sieci do paru dni od pojawienia sie odcinka. Jak nikt chetny sie nie zglosi, to gwarantuje ze sam sie za Nikarague zabiore.

Survior fan

Jestem pod ogromnym wrażeniem, jak ten temat na forum ewaluował :szok: Mnożą się tłumacze, osób poszukujących napisów jest coraz więcej. Nie było mnie trochę czasu na forum a tu taka zmiana, aż nie mogę ogarnąć co kto tłumaczy. Zabieram się za odrabianie zaległości:) Wielkie dzięki za tłumaczenia oraz dla fanów którzy się ujawnili. :prosi: Niech Survivor rośnie w siłę :buzz:

kosa-88

witam wszystkich jestem tu nowy nie ogarniam jeszcze wszystkiego. poszykuje napisów do sezonów 1,2,3,5,6,13 a do 12,8,9 widzę ze już ktoś zaczął tłumaczyć mam pytanie czy będą  dalej to robić   

Fei_Long

Tak będą kontynuowane...

sloneczko107

z mojej strony na razie sezon 8 nie będzie kontynuowany z powodu braku odcinków, płyta na której je miałam, miała drobny wypadek i nie działa, więc muszę od nowa ściągać odcinki od 1-12, ale najpierw je poszukać
jak ktoś będzie chciał to może dokończyć tłumaczenie tego sezonu, bo na prawdę nie wiem kiedy się za to zabiorę, bo jednak nie oszukujmy się odcinek tłumaczy się 3 dni, przynajmniej mi tyle to zajmuje a teraz jest coraz mniej na to czasu z mojej strony
przykro mi że was zawiodłam ale zdarza sie i tak

misiunio13

Swietomirze zajmujesz sie tlumaczeniem odcinka 1?