Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Showmag

Fei Long... wdech... wydech :)
Nie krzycz na userów, bo na dobrą sprawę nie wiesz, kto tutaj zajmuje sie literkami, a kto nie :)

Survior fan

Jest ktoś na forum chętny do korekty?

pkr1

Wielkie dzięki za napisy do sezonu 19. I prośba - wczoraj nastąpił "wysyp" do kilku odcinków. Brakuje tylko odc.11 Jest szansa na uzupełnienie??  :)
Jakiś czas temu zaczęły się też pojawiać napisy do sezonu 2. Jest tylko 6 odcinków na napisy24. Ma ktoś info, czy będzie dalszy ciąg?

Grotherd

To nie są napisy do Survivor, tylko do Survivors :)

pkr1

Fakt! do Survivors - sorka nie sprawdziłem wcześniej. A co z odc. 11 sezonu 19 ?

sloneczko107

nikt z userów nie przyznaje się do tych napisów, nie wiem jakiej one są jakości ale pewnie kiepskiej tak jak administrator pisze

pkr1

Obejrzałem na razie do 7 odc. 19 sezon i poza "wpadkami" ortograficznymi nie jest źle ;)

flame

wkurza mnie w tych napisach błedy ortograficzne i te przekleństwa

Fei_Long

Cytat: flame w Cz, 01 Kwi 2010, 21:07:51
wkurza mnie w tych napisach błedy ortograficzne i te przekleństwa

Wkurza mnie w tych napisach błĘdy ortograficzne i te przekleństwa . A mnie w ogóle wkurzają błędy ortograficzne, stylistyczne i interpunkcyjne. Tak... wiem.... nie powinno się zaczynać zdania od "A", ale nikt nie jest  bezbłędny :buzz:   PEACE!

pkr1

No i najważniejsze - czy ktoś przetłumaczy 15 odc. 19 sezonu ? 

kokosanka

Zauwazyłam tez,ze nie ma napisów do 11 odcinka 19 sezonu....moze ktos zapomniał dodac :P

pkr1

odc. 11 sezonu 19 to podsumowanie tego co działo się w 10 dotychczasowych częściach  :yeah:

survivor__china

Aby dopełnić tłumaczenie dwudziestego sezonu, postanowiłem przetłumaczyć odcinek "Surviving Survivor" (oznaczyłem go jako Survivor 20x00) i wrzuciłem go na napisy24.pl ;)
Wesołych Świąt, Survivorczycy!  :yeah:

pkr1

A gdzie znaleźć Surviving Survivor ?

Showmag