Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Sylvia2307

Matkoo ja to serio ślepa jestem... zawsze jak czegoś szukam to nie widzę...  :los:

igiko

Jakby ktoś zainteresowany angielskie sub-y do 19x01 i 19x02 są na napisy24. Będę się starał dodawać angielskie sub-y na bieżąco.
The Amazing Race fan

gizello

halo, napisy 10x14 plisss

Survior fan

jestem trochę zniesmaczony bo myślałem że ostatni odc 18 sezonu zostanie dokończony jak by nie było minęło już kupę czasu i gdyby ktoś tak naprawdę czekam na napisy to by dawno zapomniał wątek, nie mówiąc już o tym że mógłby się wykończyć myślą kto wygra.
myślę że głównym problemem polskich fanów survivor jest fakt że nie są ze sobą zgrani i działają razem we wspólnej sprawie. Jak się mówi w kupie siła.

Survior fan

https://napisy24.pl/poszukiwane/
w wyszukiwarkę wpisujemy survivor i przyłączamy się do grupy osób poszukujących/ oczekujących na napisy survivor. Pokażmy że jest nas więcej. ps w razie problemów proszę pytać.

nawias

witajcie fani survivor!

szczerze mowiac to zarejestrowalem sie glownie po to zeby podziekowac wam wszystkim tworzacym napisy.  :prosi: DZIĘKI  :yeah:

aktualnie swoje ogladanie survivora zaczalem od 10 serii bo byla to pierwsza do ktorej znalezlem napisy. Tak jak kolega wyzej, zauwazylem ze chyba brakuje ich do ostatnich odcinkow tego sezonu. Z moim angielskim w sumie nie jest najgorzej, jednak o wiele milej oglada sie survivora z polskimi napisami. Gdyby ktos znalazl chwile czasu na przetlumaczenie tych odcinkow byloby super i z góry dziękuję!

pozdrawiam

Kyuzo

Ja tez dziękuje za napisy :D:D

To może dajmy jakiś list fani Survivors łączcie się i wspólnie zrobimy napisy do wszystkich sezonów!!!! Fajnie by było ale to nie wypali ;/

gizello

Kiedy pojawią się napisy do finałowego odcinka Survivour 10 edycji (10x14) ? Już 2 miesiące proszę...  :( :hmm:

jnk

gizellosą juz napisy do 10 /14 a moje pytanieczy są już do 18/15?????????????? :sciana:

piotr78nb

wiatm - a gdzie są napisy do odcinka 14 sezonu 10? bo na napisy24 nie widzę :( :hmm:

gizello

Cytat: jnk w Nd, 15 Lis 2009, 09:18:36
gizellosą juz napisy do 10 /14 a moje pytanieczy są już do 18/15?????????????? :sciana:
nie ma napisów ...

Grotherd

Dodałem napisy do Survivor: Palau (10 sezon) do Finału i Reunion (14/15). Przepraszam, że tak długo musieliście czekać. Napisy są dostępne na serwisie napisy24.pl (: Za ewentualne błędy przepraszam.

No, i kolejna edycja została w całości przetłumaczona : ) Przetłumaczone już są edycje 7, 10, 11, 15, 16, 17, 18 (oprócz Reunion).

I powolutku zabieram się za kolejną edycję.

Showmag

W calosci przetlumaczona zostala jeszcze edycja 4.

Survior fan

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy to znaczy że Reunion do 18 edycji nie zostanie przetłumaczony, chciałbym wiedzieć bo czekam już kilka miesięcy. Bo jeśli nie to jakoś to przeboleje i obejrzę w orginale, co prawda wszystkiego nie zrozumiem ale przynajmniej będe miał zaliczony ten sezon, bo chciałbym się wziąć za 10 ale mam taką zasadę, że póki nie skończone jednego nie zaczynam następnego. Pozdro. A tak nawiasem dzięki za dokończenie 10 sezonu.

Grotherd

Aaragorn, faktycznie, zapomniałem. :)

Survivor fan, miałem tłumaczyć zupełnie nową edycję, ale widzę, że dużo ludzi chce Reunion Tocantins, więc mogę dokończyć Tocantins. Postaram się to zrobić w miarę szybko, ale czasu mam mało, więc tłumaczyć mogę jedynie wieczorami; ale zrobię napisy jak najszybciej, bo już czekacie kilka dobrych miesięcy.