Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Dabido

Cytat: sloneczko107 w Pn, 14 Wrz 2009, 13:41:47
just_y nigdzie nie ma napisów i pewnie dlatego nei ma bo to najgorszy sezon Surviror i zainteresowanie nim jest bardzo małe, a teraz skoro leciało na axn to pewnie napisów w ogóle nie będzie

Mów za siebie. Mi ten sezon się podobał i uważam, że jest jednym z ciekawszych. No oczywiście nie podobał mi się  Dreamz (na tego gościa po prostu patrzeć nie mogłem), ale sezon był dobry i ciekawy duuużo się działo.

Swoją drogą. Proszę o napisy do ostatniego odcinka 18 sezonu. Strasznie długo czekamy a tu już 19 sezon więc zapewne wcześniejszy zostanie odstawiony :(

ruma1992

Ja również czekam na napisy do S18E15 pozdro  :yeah:

Sylvia2307

przepraszam, gdzie mogę znaleźć napisy do Survivior China? bo na napisy24.pl nie chce mi ich znaleźć ;/;/

gizello

Ejj no, proszę was, zróbcie napisy do finałowego odcinka Survivor 10 edycja (10x14)  :prosi:

sloneczko107

Cytat: Sylvia2307 w Cz, 24 Wrz 2009, 20:20:46
przepraszam, gdzie mogę znaleźć napisy do Survivior China? bo na napisy24.pl nie chce mi ich znaleźć ;/;/
a to jak wpisujesz gdy szukasz?
na napisy24 są napiy do tego seoznu
wystarczy wpisać 'survivor 15'

ruma1992

A jak nie umiesz przez napisy24.pl to spróbuj przez napiprojekt xD

chrisstevens

Jestem tutaj newbie, więc zadam pytanie, które pewnie jest lamerskie:
Mianowicie - czy ktoś zajmuje się robieniem napisów do Survivora: Samoa i ile zazwyczaj trzeba czekać na napisy do nowego odcinka?
Ja sobie radzę w wersji angielskiej, ale rodzinka już gorzej, a wszyscy chcą oglądać ;)

Dabido

chrisstevens -> mam podobnie. czekać trzeba długo. Czasami są osoby, które nagle nabierają ochoty na tłumaczenie (choć tego nie potrafią w wyniku czego są kiepskie efekty) ale nagle im się to odwidzi.

Jak widzisz czekamy na napisy do 15 odcinka sezonu 18 (a premierę on miał 5/17/2009) więc policz sobie jak długo. Ja na przykład dostaję codziennie pytanie od znajomych i rodziny czy są już napisy.

Ale pamiętaj. Tworzenie napisów ma być przyjemnością a nie przymusem. Ludzie robią to za darmo i wypada nikogo ponaglać a tym bardziej wyzywać, bo to nie jest ich praca ani obowiązek by tworzyć napisy. Należy cierpliwie czekać lub spróbować przetłumaczyć samemu.

chrisstevens

Jestem tego świadom, sam trochę się zajmuję napisami i znam etykietę :) Chodziło mi tylko o to, jak to wygląda w przypadku Survivora - czy zajmuje się tym jedna osoba, SubGroupa itp., czy też wychodzi to bardziej nieregularnie.
W tej sytuacji po prostu ściągnę rodzince któryś z wcześniejszych sezonów. Puściłem im już Tocantins i Gabon, to teraz może zapodam China - będziemy iść do tyłu. :)

Grotherd

Postaram się jak najszybciej dokończyć napisy do 14 i 15 odcinka Palau - mam już cały Finał gotowy, zostało mi jedynie 15 minut Reunion, ale 14 i 15 epizod są połączone, więc muszę przetłumaczyć oba. Czasu jest mało, ale postaram się to zrobić jak najszybciej. :)

laden

a ma może ktoś napisy s15e10? Bo na napisy24 są napisy do całego sezonu oprócz odcinka 10... Jak by ktoś miał to proszę dać znać :)

sloneczko107

nie ma napisów do tego odcinka bo to odcinek powtórkowy
gdzieś już o tym chyba pisałam

laden

aha dzięki za info  :)

Sylvia2307

Cytat: sloneczko107 w Pt, 25 Wrz 2009, 13:45:45
Cytat: Sylvia2307 w Cz, 24 Wrz 2009, 20:20:46
a to jak wpisujesz gdy szukasz?
na napisy24 są napiy do tego seoznu
wystarczy wpisać 'survivor 15'

już mi się udało, nie wiem czemu nie chciało mi tego znaleźć na napisy24 ale w końcu weszło, choć ciągle wpisywałam to samo... zapomniałam tylko edytować posta, ale dzięki za chęć pomocy ;] (no cóż ja mam sklerozę i ślepotę <lol2>) a co z napisami do 10 odcinka? Czy to jest skrót ze wszystkich wcześniejszych czy nie? bo nie wiem czy ściągać...

sloneczko107

jak pisałam wyżej to odcinka powtórkowy