Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Grotherd

Z tego, co wiem, Survivorchina będzie tłumaczył na bieżąco S19, natomiast ja się zajmę poprzednimi sezonami nie mającymi tłumaczenia.

Jeżeli ktoś ma już jakieś odcinki przetłumaczone, tylko nie ma do nich dopasowania, jeśli ktoś ma jakiekolwiek odcinki z polskim lektorem, jeśli ktoś ma jakiekolwiek angielskie napisy do edycji nieprzetłumaczonych, lub w ogóle jakikolwiek postęp w tłumaczeniu czegokolwiek z Survivora, to proszę pisać na gg:4132929.

Póki co kończę tłumaczyć finał 10 edycji, tyle, że problemem jest, że pobrany mam odcinek z samym finałem bez Reunion, a zanim pobiorę Reunion i przetłumaczę minie trochę czasu; postaram się zrobić to jak najszybciej. W międzyczasie będę tłumaczyć jakąś konkretną edycję : )

bobaas

No tak, tyle ze jest taki problem ze ten ostatni odcinek DVDrip jest połączony w jedna calosc razem z Reunion. Do ktorego pliku beda napisy?

Grotherd

Do tego, o którym mówisz - połączonego 14 odcinka z Reunion. :)

jnk

ma ktos napisy do s14 od 11 odcinka

sloneczko107

nie ma napisów do 14 sezonu

just_y

nigdzie nie ma? ja tez jestem zainteresowana napisami do sezonu 14. dlaczego nikt go nie przetlumaczyl...? :(

Katraaaa

Posiadam napisy do s18 odcinek reunion , niestety w języku angielskim,czy ktoś zainteresowany tłumaczeniem ? Jeśli tak to prosze o kontakt  [email protected]

ruma1992

Napisy  do reunion sezonu 18 (po angielsku) są dostępne na napisy24.pl 

Katraaaa

wiem właśnie z tej strony je mam.

sloneczko107

just_y nigdzie nie ma napisów i pewnie dlatego nei ma bo to najgorszy sezon Surviror i zainteresowanie nim jest bardzo małe, a teraz skoro leciało na axn to pewnie napisów w ogóle nie będzie

ruma1992

Zgadzam się to bardzo nudny sezon...xD

Survior fan

Wie ktoś może co się stało z Survivor China, minął już miesiąc a on nie daje znaku życia (w postaci ostatniego odc 18 serii). Nie wiem jak inni ale ja się stęskniłem za nim i za jego tłumaczeniami, szacunek dla ciebie.

jnk

bede prawdopodobnie (teraz oglądam 10) napisy bedzie tłumaczył Grotherd

just_y

no wlasnie .... nie zgraly mi sie z axn dwa odcinki sezonu 14 ... no i jestem w D :(

gizello

Witam na forum wszystkich miłośników Survivior!
Mam prośbę odnośnie odcinka 14, 10 edycji, kiedy będzie ono przetłumaczone? Z góry dzięki  :)