Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Dabido

O czekam czekam na ostatni.
Większość oglądałem po angielsku (nie oglądałem tylko tych, co jest niska jakość i jestem okropnie smutny, że nikt nich nie wydał w dobrej jakości) no ale inaczej ogląda się z napisami i właśnie na 18 sezon czekam z wytęsknieniem.

Liczę ogromnie na to, iż sezon 19 będzie tłumaczony na bieżąco :)
Oglądać mogę po angielsku, no ale z tłumaczeniem to bym miał problem, bo części to się z kontekstu domyślam.

Grotherd

Na napisy24.pl udostępniłem napisy do Survivor 10x13 :)

Teraz zabieram się za finał i Reunion Palau, a potem zacznę jakąś konkretną edycję (prawdopodobnie Fidżi, bo np. Kandsay się pytał o napisy do niej). :)

Survior fan

Dzięki za napisy do końcowych odcinków 10 serii :prosi:

bobaas

Dzieki za napisy do Palau :D
A moze bys skonczył napisy do 12 sezonu? Chyba ze survivor_china ma zamiar do nich powrócic.

anakonda34

Ruma 1992 udostępniłaś gdzieś może napisy do pierwszego sezonu? Bo wcześniej pisałas że są już w części przetłumaczone z góry wielkieeee dzięki   :prosi:

ruma1992

Ja ich nie tłumaczył(em) ale wiem, że są na napisy24.pl  :yeah:

anakonda34

Ups :plask: ale sprawdzalam na napisy24.pl i nie ma tam napisow do pierwszego sezonu no nic przyjdzie poczekac jeszcze

etoos

pomylili ci sie chyba survivors z survivor ;]

ruma1992

monik_a

hej, mam pytanie: czy posiada ktos napisy do 10 odcinka 15 sezonu (chiny)? szukałam na napisy.24 ale niestety tlumaczenia tego odcinka brak. moze ktos pomoze? :modlacy:

sloneczko107

nie ma napisów do tego odcinka bo to prawdopodobnie odcienk powtórkowy
a do tych często się nei tłumaczy bo nie każdy je oglada (np ja)

monik_a

Dzięki za odpowiedz, po prostu nie zauwazylam ze to odcinek powtorkowy, sory moj blad

clarence10

Ruma jak tam sprawa wyglada z napisami do 1 sezonu survivoru w borneo. Jezeli juz sa dostepne w sieci to mozesz podac linka,a jezeli je "wciaz " tlumaczysz to prosze pospiesz sie :buzz:

Ciekavy

Zostało przecież wytłumaczone, że pomylono Survivor z Survivors :P
A więc...polskie napisy do 1 sezonu nie istnieją.

anakonda34

A wielka szkoda a teraz gdy ma ruszyc nowy sezon to pewnie on bedzie tlumaczony na biezaco i przyjdzie nam jeszcze poczekac na powrot do poczatkowych sezonow. Ale nic to wazne ze w ogole sie chce komus tlumaczyc i chwala mu za to