Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

survivor__china

Witam!
Jestem autorem napisów do sezonu 18, odcinków 1-7. Z tego co widzę, bardzo dużo osób prosi o przetłumaczenie tych ostatnich odcinków. Jeśli chcecie, mogę na razie przerwać tłumaczenie Survivor: Palau i dokończyć Survivor: Tocantins, ale w ten sposób "wkurzą się" ci fani Survivor, którzy obecnie ściągają 10 sezon. Tak więc jak chcecie ;P

ixa86

myślę, że lepiej "nadrabiać" te wcześniejsze sezony, gdyż dużo osób ( w tym ja :los:) chcialoby nadrobić zaległości i zacząć od początku no ale jedyne napisy jakie znalzlam to do 4 sezonu. więc 2 sezon pozostaje mi po angielsku.
no ale rób jak uważasz survivor-china - w końcu gdyby nie Ty to żandych napisów by nie było więc szacun  :yeah:

bobaas

Ja bym jednak prosil o Palau :)

Survior fan

Ja proponuję kompromis jeden tego i jeden tego. Ale to tylko moja propozycja, jak by się nie stało to jednak i tak będę szczęśliwy bo każde napisy na wagę złota :yeah:

survivor__china

Na napisy dodałem napisy do Survivor 10x11 ;)

kandsay

Cytat: Survior fan w So, 25 Lip 2009, 08:11:48
Ja proponuję kompromis jeden tego i jeden tego. Ale to tylko moja propozycja, jak by się nie stało to jednak i tak będę szczęśliwy bo każde napisy na wagę złota :yeah:
To rozwiązanie bardzo by mnie zadowoliło, bo owca byłaby cała i wilk syty, ale muszę pogodzić się z tym, że więcej osób optuje za tłumaczeniem tylko sezonu 10 i z czekaniem. Survivor china mam nadzieję, że nie zapomnisz o tych ostatnich 4 odcinkach :) Z góry Ci dziękuję.

Dabido

Ja bym bardzo chciał, dokończenia 18 sezonu. Nie zacząłem go jeszcze oglądać, bo właśnie czekam na napisy.
A 10 obejrzałem bez napisów ostatnie odcinki, bo wytrzymać nie mogłem  :yeah:
Mi oglądanie zajmuje 2 dni sezon (mam obecnie dużo czasu).

survivor__china

Na napisy24.pl dodałem napisy do Survivor 10x12 ;P
PS. Grotherd, wielkie dzięki za pomoc w tłumaczeniu tego odcinka ;D

Grotherd

Nie ma sprawy ;)

Ponieważ mam czas wolny to postanowiłem też zabrać się za tłumaczenie Survivora; na razie pobieram wszystkie sezony i w międzyczasie tłumaczę angielską wersję napisów 1 epizodu Survivor: Borneo, która jest na napisy24.pl; udostępnię ją jak pobierze mi się ta seria lub ew. 1 odcinek (mam problem z rapidshare'em, a tylko tam można znaleźć pierwszy epizod; byłbym wdzięczny jakby ktoś, kto ma ten odcinek wrzucił go na inną stronę i podał mi linka, znacznie ułatwi mi to tłumaczenie). Jak skończę to tłumaczyć, pewnie zabiorę się za jakąś konkretną edycję. :)

ruma1992

Też bym bardzo chciał aby odcinki końcowe Survivor Tocantins zostały przetłumaczone do końca   :prosi:\

ruma1992

Czy ktoś ma napisy do dziesiątego odcinka Survivor China, gdyby ktoś miał prosiłbym o link ;))

Pozdro  :yeah:

Dabido

powinny być na napi-projekt

survivor__china

Na napisy24.pl dodałem napisy do Survivor 18x12 ;P wybaczcie mój brak logiki, że tak skaczę między sezonami, ale tak już mam ;)

ruma1992

Wielkie dzięki za napisy ;)

anakonda34

A ja bym bardzo prosiła o napisy do trzech pierwszych sezonow :prosi: z góry bardzo dziękuję