Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

igiko

Także napisy ode mnie, może świetnie nie są ale zawsze lepiej się ogląda. Tłumaczone na podstawie amarykańskich, więc synchro jest dobre.
Survivor Palau 10x01
https://napisy.info/Napisy100967.html
The Amazing Race fan

Thorvald

Do jakiej wersji są dopasowane napisy do Palau 10x01 :?: Bo napisy.info są na razie zamknięte :/

Skąd można pobrać amerykańskie napisy do survivora Palau :?:

igiko

To jest do tej wersji HQ, to jest chyba DVD-Rip ok.350MB, choć ja to miałem podpisane jako UaE4EvEr ale to chyba od nazwy uploadera
Masz linka https://sendspace.pl/file/MHOsEqBF/ to są te polskie, bo napisy.info na razie nie działają, a angielskie nie wiem skąd wysyłał mi user Survivor_china i są tylko do dwóch pierwszych odcinków.
The Amazing Race fan

survivor__china

Z powodu nie działania napisy.info, wszystkie swoje napisy, które miałem na dysku, wrzuciłem na napisy24.pl
Nie mogłem jednak znaleźć swoich napisów do Survivor Gwatemala, odcinków 9-12, dlatego zwracam się do was z prośbą: jeśli ktoś ma na dysku moje napisy do tych odcinków, mógłby zuploadować je na sendspace lub coś pobnego i wysłać link do tego pliku (na priv lub na forum)??

ania_r

hej. jestem tu pierwszy raz mam wszystkie sezony poza oczywiscie 17 ale nie mam napisow. czy ktos moglby mi je udostepnic albo wyslac na maila ewentualnie zarekomendowac mnie na napisy 24. moj angielski cienko sie czuje a wyjezdzam jutro na urlop i fajnie byloby w wolnym czasie poogladc survivor :) :) :)
z gory dzieki ania

igiko

Wszystkie dostępne polskie napisy do Survivor znajdują się na napisy24.pl lub napisy.info (już działa). Szukaj w wyszukiwarce pod hasłem "Survivor". Od razu dwie sprawy, jeśli ktoś z was ma nagrane z TVP2 lub AXN jakiejś odcinki Survivor z lektorem prosiłbym o kontakt ze mną, gdyż chciałbym się dogadać w sprawie przesłania ścieżki audio, która waży kilka mega, a znacznie ułatwiłaby tworzenie napisów. Mam także pytanie do których sezonów nie ma ripów HQ (DVDRip, DVBRip, itp.), żeby przypadkowo nie stworzyć napisów do słabszej wersji. Napisy do Survivor Palau 10x02 na dniach.
The Amazing Race fan

ania_r

ekstra, sciagnelam te dostepne z napisy.info. jesli ktos chcialby jakis sezon to chetnie udostepnie (ale pewnie juz wszystkie macie) pozdrawiam

survivor__china

Cytat: igiko w Śr, 20 Sie 2008, 12:17:55
Mam także pytanie do których sezonów nie ma ripów HQ (DVDRip, DVBRip, itp.), żeby przypadkowo nie stworzyć napisów do słabszej wersji.
A więc tak:
DVDripy znajdziesz do tych sezonów: Borneo S1, Australian Outback S2, Pearl Islands S7, All Stars S8 (jednak bardzo ciężko znaleźć ten sezon w świetnej jakości, jedynie na torrentach i emule) i Palau S10
DVBripy znajdziesz do wszystkich sezonów od 9-16
Sezony 3-6 są w bardzo słabej jakości.

Na stronie https://torec.net/ssearch.asp?search=survivor można pobrać hebrajskie, idealnie zsynchronizowane napisy do prawie wszystkich sezonów, które są w lepszej jakości.

Zajmuję się teraz tłumaczeniem siódmego odcinka S07: Pearl Islands.  Fajnie, że jest coraz większe zainteresowanie tym tematem ;P

gilmore162

Fajnie byłoby gdyby z upływem czasu pojawiły się napisy do wszystkich 17 edycji tego programu. Chciałabym obejrzeć każdy sezon, począwszy od pierwszego, a zważywszy na to, że znam bardzo słabo angielski, jest to dla mnie niemożliwe. Czy nie wiecie może, czy kiedyś pojawią się napisy do wszystkich sezonów tego popularnego show?

igiko

To wszystko zależy od tego ile osób będzie tłumaczyć. Obecnie mamy dostępne po polsku
Survivor 07x01 - 07x06 - kolejne odcinki w produkcji - autorstwa Survivor_China
Survivor 04x01 - 04x15 - tworzy ktoś obcy
Survivor 10x01 - kolejne odcinki w produkcji - tworzę ja
Survivor 11x01 - 11x15 - autorstwa Survivor_China
Survivor 12x01 - 12x02 - kolejne odcinki w produkcji - autorstwa Survivor_China
Survivor 15x01 - 15x15 - tworzy ktoś obcy
Survivor 16x01 - 16x15 - tworzy ktoś obcy
A co będzie dalej zobaczymy, tłumaczenia zajmują bardzo dużo czasu niestety nie posiadamy też polskich ścieżek z lektorem, które bardzo przyśpieszają pracę.
The Amazing Race fan

ania_r

Ale fajnie, ze są ludzie z pasją, ktorzy chociaz czesc przetlumaczyli dla tych nie_angielskich. Dzieki Wam :bravo:

survivor__china

na napisy24.pl udostępniłem napisy do Survivor 7x06 ;P

igiko

Fajnie byłoby gdyby ktoś wysłał listę oryginalnych nazw plików z Survivor do których tworzył napisy Survivor_China albo ja. Obecnie piszemy jako wersje UaE4EvEr co może niektórych mylić, gdyż te wersje prawdopodobnie nazywały się PDTV-... Ja obecnie utknąłem w Survivor s10e02 zostało mi tam ostatnie 10 minut których nie lubię bo samo gadanie. Robię także obecnie na podstawie polskiej ścieżki Survivor s08e01 więc też będzie niedługo, a dalej zobaczy się.
The Amazing Race fan

tomash

Witam wszystkich! Mam pytanie co do napisów do sezonu 15 i 16. Piszecie wyżej, że ktoś przetłumaczył te 2 sezony i napisy są dostępne na napisy24.pl, ale ja tam kompletnie nic nie mogę znaleźć, szukam pod "Survivor". Może ktoś usunął? Jeśli ktoś z was ma napisy do tych sezonów, albo wie gdzie je dokładnie znaleźć byłbym bardzo wdzięczny. :)

Showmag

Wystarczy wpisać "survivor 15" czy "survivor 16" w wyszukiwarce na napisy24.pl.
Wszystko tam jest. Podobnie jak napisy do sezonu 17.