Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

survivor__china

Dostępne są już napisy do jedenastego odcinka jedenastej serii...  :zabek: :zabek: :zabek:

survivor__china

Są dostępne napisy do dwunastego odcinka Ryzykantów:Gwatemali    :yeah:

survivor__china

Dostępne są napisy do trzynastego odcinka "Ryzykantów: Gwatemali"...

survivor__china

Są napisy do finałowego odcinka Survivor: Guatemala  :yeah: :yeah:
Teraz przydałoby się zabrać za kolejny sezon... :)

slawek

:prosi: o dzięki Ci za te napisy :)
i z Twojego posta wnioskuję że 12 sezon też bedzię tłumaczony  :yeah:
Sławek

survivor__china

Nom.... ale na razie robie sobie krótką przerwę (do wakacji), jeszcze w międzyczasie przetłumaczę S11 REUNION, a potem zabieram się za S12....  :yeah:

slawek

To akurat zdążę obejrzeć całą Gwatemalę i potem na bieżąco już będę ze wszystkimi oglądającymi sezon 12.
Sławek

Showmag

Hmm.. Ja bym jednak proponowal robic napisy do jakiegoś lepszego sezonu: S6,7,8 albo 10.
12 najgorszy nie byl, ale moim zdaniem najpierw wypadaloby się zabrać za te lepsze edycje.

Exile

Uważam, że najpierw należy zrobić napisy do edycji nieemitowanych w Polsce, czyli 12-16.

AdrianAZ

Moim zdaniem,który sezon będzie tłumaczony  zależy  od "survivor_china".Wykonał dobrą robotę i czekamy na więcej,nie ma co wybrzydzać ;p Good Job!!!

survivor__china

Cytat: Exile w Śr, 21 Maj 2008, 14:59:52
Uważam, że najpierw należy zrobić napisy do edycji nieemitowanych w Polsce, czyli 12-16.
Mam nadzieję, że w wakacje będę miał trochę wolnego czasu, to zabiorę się za te sezony (właściwie za S12 i S13, uważam, że S14 nie opłaca się tłumaczyć, a S15 i S16 zostały przetłumaczone przez kogoś innego na napisy24.pl).

Kurcze, szybciej byłoby, gdyby ktoś mi jednak pomógł  :) ;P .  Sam nie dam rady szybko tego wszystkiego przetłumaczyć. Proponuję, aby np. jednocześnie z moim tłumaczeniem S12, inna osoba tłumaczyłaby S13. Byłoby jej o tyle łatwiej, że znalazłem w Internecie angielskie napisy do większości odcinków Wysp Cooka, zatem nie musiałaby się ona męczyć tak jak ja z Gwatemalą, czy (już niedługo) z Wyspą Wygnańców. Jakieś pół roku temu ktoś zaproponował tłumaczenia S07-14, tyle, że nie miał angielskich napisów. Mam nadzieję, że osoba ta (lub jakakolwiek inna) ponowi tę propozycję.
Jakby byli chętni, piszcie do mnie albo w tym temacie.

survivor__china

Dostępne są napisy do pierwszego odcinka Survivor: Exile Island (Ryzykanci: Wyspa Wygnańców)  ;P ;P :)

survivor__china

Dostępne są napisy do DRUGIEGO odcinka Survivor: Exile Island (Ryzykanci: Wyspa Wygnańców)   :P ;P

survivor__china

Wreszcie skończyłem tłumaczenie napisów do Survivor Guatemala Reunion  :yeah:
Survivor 11x15 jest już na napisy.info ;P

survivor__china

dodałem napisy do pięciu pierwszych odcinków "Ryzykanci 7, Wyspy Perłowe".