Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Goryen

Name: Survivor 8x02.avi
Sub type: XVID
FourCC: XVID (XVID MPEG-4)
Bit planes: 12
Dimensions: 512x384
AvgTimePerFrame: 333667
FPS: 29,97
Rozmiar: 364mb

Do tej wersji, nie do końca pasują.
Od razu informuję, że "oryginalne" synchro z plików z j.angielskim, to synchro niezbyt dobre.
Napisy pojawiają się za wcześnie i często dialogi są zbyt pocięte na wersy.
Oznacza to niestety, także żmudną pracę nad synchro i układem tekstu.

Fei_Long

Ok, z niezły poślizgiem, ale są! 

Dzięki pomocy Grotherta piąty odcinek "Ryzykantów: Nicaragua - Młodsi kontra Starsi". można zobaczyć z polskimi napisami.

Na napisy do szóstego odcinka, prawdopodobnie trzeba będzie mniej czekać, niż na te do piątego.  :gwizd:

luk1990

tak wiem, pisalem to juz ale sie powtorze- tlumacze jestescie wielcy- ja ogladam Survivor z cala rodzina i im ciezko by bylo bez napisow zrozumiec angielski-a tak moemy wszyscy razem ogladac i mam nadzieje ze juz niedlugo wszystkie sezony beda mialy swoje polskie napisy ;)

Sylvia2307

Luke zgadzam się z tobą w 100% ;) u mnie jest taka sama sytuacja ;) kto wie, może po maturze też coś pomogę tłumaczom naszym ;)

Fei_Long

Napisy do szóstego odcinka "Ryzykantów: Nicaragua. Młodsi kontra Starsi" są  wreszcie gotowe.

pkr1

Dzięki - już oglądam :)

Sylvia2307

fajnie ;)) jutro się obejrzy ;d;d

Fei_Long

:yeah: :yeah: Napisy do siódmego odcinka "Ryzykantów: Nicaragua"  - s21e07 - też są już dostępne.   :yeah: :yeah:

pkr1

REWELACJA !!!!!!!!!!  :yeah:

Sylvia2307

Fei_Long

:ubaw: Ósmy odcinek "Ryzykantów: Nicaragua" można oglądać z polskimi napisami .  :podejrzliwy:  s21e08

Sylvia2307

oby dalej szło tak sprawnie to tłumaczenie ;)

Fei_Long

Napisy do dziewiątego odcinka "Ryzykantów: Nicaragua" s21e09 są już dostępne

anakonda34

Bardzo bardzo dziękuję  :yeah: ale mi się teraz odcinków nazbierało do oglądania:)

MAQDA17

Witam :) Mam prośbę do tłumaczy czy mógłby ktoś dokończyć sezon pierwszy jest 6odcinków przetłumaczonych i na tym się zakończyło a fajnie byłoby żeby były wszystkie gdyż chce zacząć oglądać :) proszę kogoś niech się postara PLIS