Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Sylvia2307

Jak miło, że już :P w sumie nastawiłam się na środa/czwartek ;p ale jak dzisiaj to jeszcze lepiej :D:D
dziękujemy :*

Grotherd

Tym razem trochę szybciej ^^ Udostępniłem napisy do 6 odcinka Survivor 20, dostępne są one na serwisie napisy24.pl, miłego oglądania życzę i pozdrawiam :)

jnk

Sylvia2307

wspaniale ;)) dziękować ;]:*

vinz1986

dzieki jestes wielki

Survior fan

Jest ktoś jeszcze oprócz mnie kto czeka na dokończenie napisów do 14 edycji? :hmm:

bobaas

Ktos dodał napisy do 13 odcinka 14 serii, niejaki/a Ic. Dziekujemy

Survior fan

Wysyp napisów ktoś dodał 14 odc 14 sezonu i 2,3,4,5 i 6 odc 19 sezonu :szok: Dzięki Ci kimkolwiek jesteś :prosi: Ps. Proszę jeszcze o napisy do reunion 14 sezonu.

Sylvia2307

O jak miło ;)) będzie można zacząć oglądać kolejne sezony ;)) mama z bratem się ucieszą ;)) Dziękuję tłumaczowi :*

Survior fan

Prawie cały 19 sezon jest już przetłumaczony :szok:

Showmag

A jakość tego taka, że jakbym nie znal jezyka, to wolalbym ogladac bez napisow, niż się męczyć z tymi wypocinami.

blowers son

'kłutnia' - czytając te napisy, aż mnie krew zalewa...

bobaas

Powiem tak - lepszy rydz niż nic. Można przecież poprawić i wgrać poprawki. To na pewno już mniej pracy niż tłumaczyć wszystko od początku słowo po słowie

Showmag

Co jak co, ale czasami robienie zupełnie nowych napisów od podstaw trwa krócej niż poprawianie czyichś wypocin, gdzie roi się od błędów.
I kosztuje mniej nerwów :)

Fei_Long

Jak komuś  przeszkadzają literówki to mam nieokiełznaną radę... nie korzystać z napisów  i już! Albo zaproponuję takim osobom inny układ - sami się zajmijcie tłumaczeniem to będziecie mogli mieć problemy tylko do samych siebie, jak coś będzie nie tak... Może orty faktycznie dają po oczach jak się na nie patrzy, no ale żeby coś krytykować to wypadałoby samemu z czymś wyjść... 

Cieszcie się, że w ogóle ktoś ma chęci żeby zajmować się tłumaczeniem...