Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Survior fan

Pracuje ktoś nad 18 sezonem bo widzę że sobą częściowo przetłumaczone a druga część tylko po angielsku, ktoś nad tym pracuje a może ktoś kto dobrze włada angielskim przetłumaczył by je, prosze
ps. zastanawia mnie fakt czemu nie ma w polsce żadnej strony odnośnie survivor dziwne czyżby tak mało fanów było

survivor__china

Witam!
Piszę w tym temacie po długiej, długiej przerwie od tłumaczenia programu Survivor. Nadeszły wakacje, zatem będę miał trochę więcej czasu do nadrobienia zaległości - wracam do tłumaczenia ;) Bardzo wszystkich przepraszam za ten niedokończony sezon 18 (to nie była do końca moja wina), na szczęście znalazł się ktoś na napisy24, kto go dokończy, super ;D Teraz mam takie pytanie... który sezon najchętniej chcielibyście oglądać z napisami? ponieważ po tym, jak skończyłem napisy do mojego ulubionego siódmego sezonu, nie mam pomysłu którą edycję przetłumaczyć...

joker

Fajnie, że znowu będziesz tłumaczył Survivor, ja najchętniej obejrzałbym jeszcze raz, ale tym razem z napisami 1 sezon :)

ixa86

Ja mam na komputerze od roku sezon 2 i wciąż mam nadzieje , że pojawią się polskie napisy więc jakby..:) to bylo by super :wisienka:

starosta

Ja bym chciał żebyś dokończył jednak 18 sezon bo trochę wolno idzie tamto tłumaczenie:(

Survior fan

Hura Hura, już się nie mogę się doczekać przetłumaczonych wszystkich napisów do 18 serii. <jupi> Jeśli chodzi o mnie o to wolałbym żebyś się zajął tłumaczeniem któregoś sezonu powyżej 7 który nie jest przetłumaczony, ponieważ jak prawie każdy fan widziałem 6 części w tv może nie wszystkie dokładnie ale w głowie coś o nich świta, więc polałbym obejrzeć coś całkowicie nowego. pozdro

bobaas

Wydaje mi się, że fajnie by było jakby został dokończone zaczęte sezony tj. 10 i 12.

survivor__china

na napisy24.pl wrzuciłem swoje własne napisy do pierwszych trzech odcinków Survivor: Palau (Survivor 10x01, Survivor 10x02, Survivor 10x03, tłumaczenie: Artur); kontynuuję tłumaczenie tego sezonu ;) Zapraszam do pobierania  :yeah:

PS. ponieważ napisy do trzeciego odcinka były robione ze słuchu (bez angielskich napisów, które znalazłem tylko do pierwszych dwóch epizodów), a nie jestem aż tak dobry z angielskiego, zdaję sobie sprawę, że mogą pojawiać się jakieś drobne błędy. Dlatego proszę o wyrozumiałość :gwizd:

piotr78nb

Dzięki bardzo za trzeci odcinek do sezonu 10 - już pobrałem! Super, że będą kolejne odcinki. Czekam z niecierpliwością.  :tak:

Thorvald

Te napisy są do wersji UaE4EvEr :?: Bo ja nigdzie tej wersji nie mogę znaleźć :/

survivor__china

To znaczy to jest wersja DVDrip tylko nazwałem ją UaE4EvEr, bo tak widniało w nazwie pliku ;)

Thorvald

Aha ;) A mógłbym prosić linka do wersji DVDRip? Bo ja mam jedynie dostęp do PDTV :/

piotr78nb

Dzięki za napisy do czwartego odcinka sezonu 10 - fajna sprawa :tak: Już pobrałem  :zabek: Tak 3mać  :bravo:

survivor__china

na napisy24.pl wrzuciłem kolejne dwa odcinki Survivor: Palau  - Survivor 10x04 i Survivor 10x05

Survior fan

Jestem pod olbrzymim wrażeniem :prosi: Dzięki