X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 24 Lis 2006, 12:11:28

slawek

też Go często widzę w pociągu do Warszawy jak jadę
Sławek

chatiflatt

Obejrzałem kawałek. "Szału nie ma". Przełączyłem na inny kanał po tym, jak Wojewódzki i Sablewska wykpili za wygląd chłopaka, który śpiewał Niemena. Sablewska jako managerka Dody, Górniak i Łuczenko miała bezpeśredni wpływ na ich śmieszne i żałosne stylizacje oraz wygląd. A teraz krytykuje wygląd uczestników programu, który za cel obiera sobie znalezienie gwiazd formatu jej byłych podopiecznych.

Prawdą okazało się wszystko to, co pisały portale plotkarskie o jury i prowadzącym. Nuda, niewarta śledzenia.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Mnie się podobało.O wiele bardziej wolę X factor niż Mam talent.
X factor to dla mnie program który dostarcza większych emocji.
Szkoda tylko,że podczas zapisu w programie 20:00-21:25 były aż 3 dłuuugie reklamy. :(
Jeśli chodzi o jury to myślałem,że będzie nie bardzo,ale uważam,że jest oke.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

TVN podaje wyniki oglądalności X factor.
Spośród pozostałych programów Bitwa na głosy,oraz Must be music, X factor wygrał-4,44 mln widzów,
Bitwa na głosy-3,83 mln, Must be music-3,81 mln widzów.
Szczerze mówiąc spodziewałem się po X factor oglądalności conajmniej 5 milionowej,ale prawie
4,5 mln to także nie jest źle.

https://xfactor.plejada.pl/44989,news,,1,x_factor_przegonil_konkurencje,newsdetal.html

Showmag

Wielki pojedynek: "Bitwa na głosy", "Tylko muzyka" i "X Factor". Który program oglądało najwięcej widzów?
https://showmag.info/2011/03/07/wielki-pojedynek-bitwa-na-glosy-tylko-muzyka-i-x-factor-ktory-program-ogladalo-najwiecej-widzow/

DK

Pierwszy odcinek zachęcił mnie do dalszego oglądania
Ale reklamy fakt zbyt długie i zbyt częste.

DK

Myślę że oglądalność X Factor będzie się powoli zwiększać natomiast "Tylko muzyka" będzie szło w dół.

Toni

Uważam tak samo. Oglądalność X factor będzie wzrastać i utrzymywać się sądzę na poziomie ponad 5 miliona widzów (tak jak oglądalność Mam talent).

Toni

Mnie także 1.odcinek zachęcił do dalszego oglądania. :)
Najciekawiej zacznie się,gdy będą już koncerty na żywo.
Mam nadzieję,że studio poczas programów na żywo będzie równie duże jak w Niemczech z taką samą czyli ogromną liczbą ludzi na widowni,wielkim show!