The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Kuba 942

Format może być nawet ciekawy, tylko jak za to się bierze publiczna to od razu moje zainteresowanie spada o około 60 %. Na jurorów ciekawych też nie ma co liczyć.

Toni

Miejmy nadzieję, że postarają się z jury The Voice i będzie równie ciekawe jak w przypadku programu
Gwiazdy tańczą na lodzie, gdyż uważam że było fajne.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

No i bardzo fajne połączenie by było, mnie się podoba, jeszcze jakieś ciekawe dwie panie znające się na muzyce, bądź jedna i jury super.

Toni

We wczorajszm wydaniu Panoramy był materiał o programie The Voice of Poland. Najlepszy głos, gdyż właśnie od wczoraj można sie rejestrować na oficjalnej stronie.
W trakcie materiału można było obejrzeć fragmenty programu z Holandii "The Voice of Holland".
Jestem bardzo ciekaw tego programu.
Na stronie angielskiej Wikipedii The Voice around the world znajduje się informacja, że w jury naszego programu zasiądzie Adam "Nergal" Darski, Beata Kozidrak, Mieczysław Szcześniak, Urszula Dudziak. :)
Holenderska strona nie podaje jak narazie żadnych informacji na temat jury u nas.
Jak grzyby po deszczu program wędruje do wielu krajów. Wielka konkurencja dla X-Factor.

Toni

Jeśli rzeczywiście miałaby być taka trójka, to byłby to fajny skład jury. Osoby w niej zasiadające nie byłyby tam
z przypadku i nie wiadomo po co (jak w poprzednim programie TVP).

Toni

W ciekawy sposób przeprowadzane będą tzw precastingi, zanim się wystąpi przed jury (o ile się dostanie taką szansę).

Showmag

Hubert Urbański poprowadzi "The Voice". Tomasz Kammel i Kasia Nosowska również na pokładzie?
https://showmag.info/2011/07/13/tomasz-kammel-i-hubert-urbanski-poprowadza-the-voice-kasia-nosowska-w-jury/

Toni

Co do prowadzącego duetu to byłbym nie bardzo, natomiast jury byłoby najlepsze z wszystkich trzech programów które zobaczymy we wrześniu, aczkolwiek Kasia Nosowska nie sądzę żeby chciała wziąć udział.