Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

roksana

ja w tancu z gwiazdami chcialabym zobaczyc dode mandaryne brodke i fajnie by bylo jakby byl szymon majewski:)aha jezeli chodzi tez o tancerzy i tancerki to chce zeby byla edytka i marcin hakiel i olszewski.no to na tyle.

alexander

Kilka dni temu ruszył casting do trzeciej edycji programu "Taniec z gwiazdami" w którym TVN poszukuje tancerzy. Każdy kto chce wziąsć udział w eliminacjach musi mieć ukończone 18 lat oraz w co najmniej jednym stylu tanecznym legitymować się klasą taneczną S.

Na casting, gdzie obowiązuje strój do tańców latynoamerykańskich, turniejowy makijaż i fryzura, trzeba przyjsć  z partnerem do tańca.

Eliminacje odbędą się 4, 5 i 6 stycznia 2006 w godz. 10:00 - 16:00 w Egurrola Dance Studio na ul. Żwirki i Wigury 99a w Warszawie w sali nr 1.

Zgłoszenia należy wysyłać  pocztą elektroniczną na adres [email protected].

Przypomnijmy, że 4 grudnia odbył się finał drugiej edycji programu "Taniec z gwiazdami", który wygrali Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel.  Niedzielny finał oglądało prawie 8 milionów widzów.

Showmag

Kto zatańczy w "Tańcu z Gwiazdami 3"?
Wtorek, 27.12.2005, 00:04

Pojawiły się informacje, kto być może już w marcu 2006 zatańczy w trzeciej edycji "Tańca z Gwiazdami". "Na liscie jest wiele nazwisk, ale zaawansowane rozmowy prowadzone są z 6 artystami. Docelowo ma być ich 10"- zdradza osoba związana z programem. "Teraz 'dobre' nazwisko nie gwarantuje gwiedzie udziału w zabawie. Cichopek i Foremniak tak wysoko podniosły poprzeczkę, że ci, którzy wezmą udział w programie, muszą mieć smykałkę do tańca, a nie drewniane nogi. Taki przypadek jak Kuba Wesołowski z pewnoscią się nie powtórzy"- dodaje. Twierdzi też, że udziałem w tanecznym show poważnie zainteresowani są: piosenkarki Tatiana Okupnik i Natalia Kukulska, aktorka Joanna Koroniewska oraz aktorzy Borys Szyc, Paweł Małaszyński, Jan Wieczorkowski, a nawet Maciej Zakoscielny. "Teraz dogrywane są szczegóły z produkcją, ale ostateczne decyzje zapadną nie wczesniej niż w połowie stycznia. W tej chwili trwają negocjacje z artystami, ale nazwisk nie mogę zdradzić. Kiedy zapadną konkretne decyzje, z przyjemnoscią o nich powiadomię"- mówi Katarzyna Barylak, odpowiedzialna za obsługę informacyjną "Tańca z Gwiazdami". Jednoczesnie trwa casting na tancerzy. TVN poszukuje pięciu, a kolejna piątka dołączona zostanie z dwóch składów, które sprawdziły się już na parkiecie. W tym gronie z pewnoscią nie zabraknie Kamili Kajak, która powiodła na szczyt w pierwszej edycji Oliviera Janiaka. Na stronie internetowej tancerki jest informacja, że przymierza się do treningów z Wieczorkowskim, "Młodym" z "Fali zbrodni".

[Super Express]

fan

Cytat: PikachuMoże głupio, że się pytam, ale kto to jest ta Aneta Zając ?

jesli niewiesz to zapraszam na www.aneta-zajac.fan.pl

podmark

Cytat: fan

Niezła reklama swojej stronki  :bravo:  :plask: ale jakbys nie zauważył, to już podalismy odpowied Pikachu, kim jest Aneta Zając...

fan

Cytat: podmark
Cytat: fan

Niezła reklama swojej stronki  :bravo:  :plask: ale jakbys nie zauważył, to już podalismy odpowied Pikachu, kim jest Aneta Zając...

akurat o reklame mi tutaj najmniej chodzilo bo niewierze zeby forum ogladalo 100000 ludzi, a pozatym strona jest juz dosc rozreklamowana...

to tyle...

Pudelek

Cytat: AdminKto zatańczy w "Tańcu z Gwiazdami 3"?
Twierdzi też, że udziałem w tanecznym show poważnie zainteresowani są: piosenkarki Tatiana Okupnik i Natalia Kukulska, aktorka Joanna Koroniewska oraz aktorzy Borys Szyc, Paweł Małaszyński, Jan Wieczorkowski, a nawet Maciej Zakoscielny.

Upadłe gwiazdy polskiej sceny muzycznej i kilku amantów polskiego kina lub lepiej małego ekranu  :devil: .
Ale i tak liczę na przednie show.

alexander

Wysmiewaja sie z Kuby W. a przecież nie jego wina ze chyba nie ma drygu do tańca. Sami go wybrali to co nie widzieli go nie widzieli jak tanczy nie widzieli ze mu nie wychodzi!?

Pudelek

"Taniec z gwiazdami": Dancewicz i Koroniewska na parkiecie

Dziennik "Fakt" przedstawił nazwiska pierwszych gwiazd, które zgodziły się wystąpić w trzeciej edycji popularnego programu telewizyjnego "Taniec z gwiazdami".

Wsród sław, które zatańczą na parkiecie w kolejnej edycji show znalazły się gwiazdy seriali i estrady. Wiadomo już, że zgodę na udział w "Tańcu z gwiazdami" wyraziły Renata Dancewicz, znana m.in. z serialu "Na Wspólnej", a także Joanna Koroniewska, którą widzowie mogą kojarzyć z innym telewizyjnym cyklem, a mianowicie "M jak miłosć". W programie będzie można także podziwiać piosenkarkę Natalię Kukulską.

Producenci trzymają na razie w tajemnicy nazwiska pozostałych gwiazd, które zmierzą się z rytmami rumby, samby, pasodoble, walca i tanga. Niemniej, próby do programu mają zacząć się już za dwa tygodnie. Pewnym jest, iż trzecią edycję, podobnie, jak drugą, poprowadzą Katarzyna Skrzynecka i Hubert Urbański.

Po raz pierwszy na ekrany polskich telewizorów "Taniec z gwiazdami" trafił wiosną 2005 roku. Wówczas zwycięzcami rywalizacji zostali Kamila Kajak i Olivier Janiak. W kolejnej edycji, emitowanej na antenie TVN jesienią, wygrali Katarzyna Cichopek oraz Marcin Hakiel.

"Taniec z gwiazdami" to taneczne show z udziałem gwiazd i mistrzów tańca. Przed każdym występem na żywo uczestnicy ćwiczą pod okiem profesjonalistów. Podczas treningów przygotowują choreografię i doskonalą technikę tańca po to, aby jak najlepiej pokazać się widzom i jury. Kolejne odcinki programu emitowane są na żywo. Poprzednie edycje cieszyły się ogromną popularnoscią wsród telewidzów, bijąc rekordy oglądalnosci.

fan

Cytat: alexanderCzy Aneta Zając przyjmie propozycje TVN i będzie kolejną uczestniczką nowej już trzeciej edycji Tańca z gwiazdami? TVN bardzo chce aby młoda dziewczyna wzieła udział w show. Z moich informacji wynika ,że dziewczyna nie jest chyba bardzo zainteresowana propozycjaa TVN. Ponoć w rozmowie telefonicznej powiedziała ,że musi przemysleć czy ma czas i czy da rade. Czekamy na decyzje Anety.

troszke stary post ale akurat go zobaczylem...

Niewiem skad masz takie info ze Aneta musiala przemyslec propozycje TVNu, z oficjalnego zrodla wiem ze nikt sie z Aneta nie kontaktowal w sprawie programu, tak czy inaczej Aneta musialaby odrzucic propozycje poniewaz na planie nie zgodzili by sie na tak dluga przerwe...

Pozdrawiam :)

Luxis

Cytat: Gosćna planie nie zgodzili by sie na tak dluga przerwe...
dlaczego nie, mogłaby i grać i tańczyc, sporo aktorek z poprzednich edycji tak robiło...

Sensei

Oto moi kandydaci do trzeciej edycji:
Ryszard Kalisz
Roman Giertych
Nina Terentiew
Agata Skolimowska
Maciej Trojanowski ("Nie do wiary")
To byłby szoł jaki chcę obejrzeć....!

sharkan

Cytat: SenseiOto moi kandydaci do trzeciej edycji:
Ryszard Kalisz
Roman Giertych
Nina Terentiew
Agata Skolimowska
Maciej Trojanowski ("Nie do wiary")
To byłby szoł jaki chcę obejrzeć....!

A moje
Walter (poprzedni prezes TVN)
Solorz <lol>
córka Waltera
żona Waltera
syn Waltera
Anna Maruszeczko
Jan Dworak

Showmag

Wg "faktu" w "Tancu z Gwiazdami" wystąpi jeszcze Jarosław Jakimowicz.