Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

alexander

Gra w serialu "Pierwsza miłosć" w Polsacie. W serialu gra Marysie Radosz, główną bohaterkę. Aneta jest aktorką i studentką.

Pudelek

Aha. Dzięki za szybką odpowied. Ale tak naprawdę nic mi się nie rozjasniło bo nie oglądam tego serialu.
Dzięki "TzG3" niektore gwiazdeczki mają szansę się pokazać widzom nie ogladającym ich seriali. To promocja w dwie strony.

alexander

No też racja Pikachu ale z drugiej strony mało znany mysle hydraulik odpadł pierwszy bo był mało znany i nikt go tak naprawde nie znał... A Anete ogląda ponad 3 mln osób :) Jednak w pewnym sensie ten program to też konkurs seriali kogo bardziej lubimy i ktory serial na ten zaglosujemy. Wiem ze moja kumpela glosowala na Kubę bo uwielbia na wspolnej. Mimo ,że nie była zachwycona tańcem Kuby.

circular

Super :D ten program jest fajjnyy, jak go zaczelam ogladac to nabralam checi aby zapisac sie na kurs:) Pary jakie dobrali wydaja sie byc ok.. no moze rzeczywiscie pozaa Okupnikowa ;) ktorej tez nie lubie :P pozyjemy zobaczymy.. :) szkoda, ze trzeba czekac jeszcze az dop marca :p

Kamil

Fajnie by było jakby Drżyżdzyk była hehe :)

Justysia17

Cytat: circularszkoda, ze trzeba czekac jeszcze az dop marca :p
hehe troche poczekmamy, ale warto. Mam nadzieje ze Marcin Hakiel w III edycjii tez bedzie wystepowac :)

Pudelek

Hakiel w trzeciej edycji napewno nie wystąpi bo już sięgnął po najwyższe trofeum - Kryształową Kulę.
Zwyciężczyni pierwszej edycji (Kamila Kajak tańcząca z Janiakiem) z tego własnie powodu nie występowała w drugiej edycji.

alexander

W DDTVN(Dzień dobry TVN) jak gosćmi byli Kasia Cichopek i Marcin Hakiel padło pytanie czy Kasia nie będzie zazdrosna o nową partnerke w trzeciej edycji TzG. Więc chyba jest szansa ,że zatańczy ale moim zdaniem nie powinien wygrał niech da szanse innym.

julka

Popieram,niech da szansę innym utalentowanym tancerzom,którzy by się chcieli wykazać..fajnie by było gdyby w 3 edycji wystartowała drzyżdżyk

Justysia17

Cytat: julkaPopieram,niech da szansę innym utalentowanym tancerzom,którzy by się chcieli wykazać...

moim zdaniem jedno nie wyklucza drugiego. Przeciez to w programie oprocz niego wystepowaliby inni tancerze i nie wydaje mi sie aby swoja obecnoscia zagrazal komus i nie pozwall sie wykazac ;)

World Idol

Taniec z gwiazdami 2 był po prostu cudowny! Zwróciliscie uwagę na ostatni taniec Małgosi Foremniak? Mistrzostwo! :bravo: Kasia Cichopek przez cały program trzymała bardzo wysoki poziom i chwała jej za to :)

W Tańcu z gwiazdami 3 chciałbym zobaczyć m.in. Dodę i Mandarynę. Ta druga mogłaby sobie niele poprawić swój wizerunek.

Tatiana Okupnik też jest OK, nie wiem czemu wszyscy na nią najeżdżają. Wydaje mi się bardzo sympatyczna, a muzyka Blue Cafe oryginalna.

podmark

Cytat: World IdolW Tańcu z gwiazdami 3 chciałbym zobaczyć m.in. Dodę i Mandarynę. Ta druga mogłaby sobie niele poprawić swój wizerunek.

Już widzę tę poprawę wizerunku - ludzie z nienawisci wyrzuciliby ją przy pierwszej okazji. A tak w ogóle to jej nie wezmą do "Tańca z gwiazdami", ponieważ ona profesjonalnie wiczy taniec i ma nawet swoją szkołę taneczną, więc wątpię, by zaprosili Martę do udziału w tym programie.

alexander

Ale Doda pewnie dała by show uhuhu :) A co do mandaryny to nie wiem czy odpadła by pierwsza na Sopot Festival zajeła 2 miejsce była "lepsza" od Flinty???? No nie a jednak! Mysle ,że widzowie dali by jej szanse ale nie wygrałaby.

Pudelek

Doda nie zniosłaby publicznej krytyki i to jeszcze w jej obecnosci.  A każdy uczestnik musi stawić czoła czasem surowemu jury. Dlatego Doda napewno na udział w "Tańcu z gwiazdami 3" się nie zgodzi.

alexander

Wczoraj goscmi programu "Szymon Majewski show" była Kasia Cichopek i Michał Wisniewski. Jak wiadomo skoro Kasia to musieli rozmawiać o Tańcu z gwiazdami :) Nagle Michał mówi do Szymona: "A ja słyszałem ,że ty masz brać udział w kolejnej edycji?!" A Szymon: ''Ja ... no co ty" Czy cos w tym stylu :P Ale może może Szymon może nie chciał się przechwalać więc nie mówił tak biorę udział, pozatym to jeszcze pewnie nie jest pewne.