Chcę być piękna

Zaczęty przez alexander, Pt, 09 Gru 2005, 18:19:03

alexander

Polsat szuka kandydatek do nowego programu! Mianowicie do polskiej edycji Chcę być piękna. Własnie widziałem ogłoszenie trzeba wysłać sms by zgłosic się do polskiej edycji programu. To niesamowite ale prawdziwe!

podmark

Własnie o tym chciałem pisać - uprzedziłes mnie  :obrazony:

No więc - polska wersja reality "Chcę być piękna" w Polsacie wystartuje najprawdopodobniej wiosną. Chętne mogą się zgłaszać wysyłąjąc sms o tresci PIEKNA na numer 75 550. Cos mi się wydaje, że producentem będzie ATM Grupa  :plask:

alexander

Polska edycja "Make Me Beautiful" czyli "Chcę być piękna" emitowana w TV4 swoją premierę będzie mieć prawdopodobnie wiosną 2006 w Polsacie. Telewizja poszukuje chętnych do wzięcia udziału w programie. Jesli ktos chce może wysłać sms o tresci PIEKNA pod numer 75 550. Na oczach widzów zachodzi niezwykła przemiana przeciętnych, przekonanych o swojej nieatrakcyjnosci kobiet, w szykowne pięknosci. Nie jest to jednak tylko powierzchowna zmiana stylu ubierania, fryzury czy makijażu, bowiem uczestniczki programu poddają się również bardziej radykalnym zabiegom od diety, przez korekcje stomatologiczne, aż po operacje plastyczne. Równie niezwykła, a może nawet bardziej fascynująca, jest wewnętrzna przemiana, którą przechodzą uczestniczki widowiska. Bohaterkami każdego odcinka są dwie kobiety. Początkowym etapem ich metamorfozy są oględziny specjalistów, którzy oceniają ich wygląd, sylwetkę, uczesanie, cerę. Proponują oni paniom konkretne zmiany i informują o tym, co czeka je w ciągu najbliższych szesciu tygodni. Przez ten czas poddawane są fachowym zabiegom, w specjalnych pomieszczeniach obserwowanych przez kamery. Dzięki temu widzimy, jak zmienia się wygląd zewnętrzny bohaterek oraz ich samopoczucie, zachowanie i samoocena. Na temat uczestniczek wypowiadają się także członkowie rodzin i przyjaciele. W końcu, po upływie szesciu tygodni, całkowicie odmienione panie wprowadzane są do studia. Obserwujemy reakcję samych zainteresowanych, ich krewnych i publicznosci. Telewizja polsat przygotuje program prawdopodobnie na wiosnę 2006, czy odniesie sukces? Jak bardzo zmienią się uczestniczki? Zobaczymy wkrótce...

Pudelek

"Chcę być piękna" w Polsacie ?! Moim zdaniem ten program powinien pozostać w TV4. Może w TV4 będą emitować "Chę być piękna EXTRA".

podmark

Cytat: PikachuMoże w TV4 będą emitować "Chcę być piękna EXTRA".

Wcale bym się nie zdziwił...

Cytat: PikachuMoim zdaniem ten program powinien pozostać w TV4.

TYlko TV4 nie byłoby stać na tak drogi program. A nawet, gdyby jakos to zrobili (po znalezieniu sponsora - kkliniki operacji plastycznych  :devil: ) to program nie gwarantowałby dobrych wyników oglądalnosci...

Pudelek

U nas to, żeby było taniej będą pewnie pokazywać metamorfozę jednej uczestniczki przez dwa  odcinki, a nie dwóch uczestniczek w ciągu jednego odcinka, jak w oryginalej wersji.

alexander

Nie wiadomo co zrobi polsat ale pikachu myslisz realistycznie i napewno bedą to głównie operacje powiększenia biustu a sorry a kto placi za te metamorfozy? TV czy osoba ktora bierze w nich udział?

podmark

No i teraz to jestem zdezorientowany, bo TV4 też reklamuje casting do programu... I niew iem, która stacja będzie emitować polską wersję.  Polsat może puszcza te belki z ogłoszeniem o rekrutacji tylko dlatego, żeby TV4 miała więcej kandydatek...

alexander

oby dwie pewnie zbieraja kandydatki a potem tylko 1 stacja da program i raczej polsat bo tv4 nie ma tylu pieniedzy ...

joker

też się obawiam że polska edycja będzie tylko tanią tandetą. hym... ciekawe - może zrobią tak jak z "barem" - puszczą w TV4 który ma znikomy zasięg, gdzie z góry będzie to skazane na małą widownię, a póniej przerzucą do polsatu

Luxis

a ja mam takie pytanie. otóż w srode jak ogladałem bar, na TV4 nadole wyswietlił się komunikat, że poszukują prowadzących do 3 nowych programów, trzeba się zgłosić wysyłają cesy kto chce... to jak myslicie? jakie będą te programy? bo już jeden to chyba ten  w tym temacie ;P a inne? swoją drogą poszukują nowych twarzy prezenterskich, bo Ibiszek chyba im się znudził, co?! I chyba na serio potraktowali słabe wyniki oglądalnosci Baru (chociaż był najchętniej oglądanym programem na TV4)

podmark

Ja myslę, że nie szukają prezentera do polskiej edycji "Chcę być piękna", bo to zbyt drogi program, by zatrudnili do jego prowadzenia jakiegos młokosa. Te programy to pewnie: "Muzyczne listy" i może jakies teleturnieje interaktywne. No i to nazywają rozrywką  :plask: Na pewno nie dają tym nowym do prowadzenia jakiegos dużego widowiska.

Pudelek

Może chcą zaoszczędzić własnie na prowadzącym program "Chcę być piękna"  ;) .

joker

a ktos to w ogóle prowadzi?? o ile pamiętam w "chcę być piękna" nie było prezentera, chyba że to ma być edycja "Łabędziem być"

podmark

No własnie też mi się cos kojarzy, że w "Chcę być piękna" nie było prowadzącego.

Cytat: jokerchyba że to ma być edycja "Łabędziem być"

Nie - to na pewno ma być polska edycja "Chcę być piękna".