[USA] Big Brother 19

Zaczęty przez Showmag, Śr, 10 Sie 2016, 19:32:14

Damian

To mi się podoba. Teraz to ma ręce i nogi. Klasyczne edycje idą swoją drogą, a specjalna swoją. :)

Damian

Oglądam regularnie tego Big Brothera od dwóch lat, czyli od siedemnastej edycji i mogę szczerze powiedzieć, że obecna jest najlepsza. Cały twist z pokusami to moim zdaniem najlepszy twist od lat! Uważam że obecnie to najlepszy Big Brother na świecie! :)

Rosa

Rozumiem że to była ironia?
Dla mnie całą pociechą po tym sezonie jest to że uczestnicy + paul wyjdą za 2 tyg na zewnątrz i sie brutalnie zmierza z rzeczywistościa i z tym co ludzie o nich i o ich grze myślą :)

Showmag

Po tym sezonie nie mam najmniejszych chęci na oglądanie kolejnej edycji w przyszłym roku (a myslalem że dotrwam do 20 sezonu i na tym poprzestanę).
Jest przewidywalnie, nudno, debilnie. Najgorszy sezon amerykanskiego BB w historii.
Żadna sztuka ogłosić Paula mistrzem gry, kiedy przyszło mu grać z ćwierćinteligentami. To żadna zasługa. Sezon jest do szybkiego przeżucia i do jeszcze szybszego zwrotu.

Rosa

Najgorszy sezon BBUS ale na pocieszenie dostaliśmy jakże satysfakcjonujace ostatnie 5 minut finału.

Showmag

USA: finał 19 edycji "Big Brothera". Kto wygrał?
https://showmag.info/2017/09/21/usa-final-19-edycji-big-brothera-kto-wygral/

To było długie lato, zbyt długie, a już boję się zimy!
Moja przygoda z oglądaniem tego programu jest już na ostatniej prostej.
Najgorszy sezon BB jaki było mi dane oglądać.