Taniec z Gwiazdami 15

Zaczęty przez Damian, Pn, 28 Kwi 2014, 11:59:42

ciriefan

15x03

Najgorszy odcinek jak do tej pory. Najpierw żenująca wpadka z brakiem obrazu i 20 minut reklam. Potem kolejne wpadki z dźwiękiem. Słaby był też poziom całego odcinka jeśli chodzi o taniec. No i błagam, niech wymienią wszystkich jurorów. Iwonka się tak popsuła od przejścia do Polsatu. Lepiej było jak była tą ostrą czarną mambą, a nie teraz "jak się popłaczę to daję 10". Niby w wywiadach przed edycją mówiła, że Mela nie będzie miał taryfy ulgowej, a potem teksty "nie masz ręki a trzymasz ramę to takie wow". Mallitowski z kolei jest niesprawiedliwy - w poprzedniej edycji zawyżał Gruszcze, w tej edycji próbował zawyżać Dziurmanowi. Beatka to w ogóle na starość zwariowała. Już teraz niektórym jak Iwonka daje 8 to ona potrafi nie dać 10, a też 8. Czym się kieruje ta pani, nie wiem, ale chyba sympatią do tancerzy (te jej teksty do Stefano...). No i w końcu odpadł Dziurman, czas najwyższy. Ta czacza była po prostu straszna, a no i szkoda, że nie odpadł 2 tygodnie wcześniej. Został kosztem dziewczyn, które chciały powalczyć, a sam powiedział, że nareszcie koniec tej udręki. No a teraz w mojej top 3 Honey zastępuje Marcelina (pozostała dwójka to niezmiennie Wyszkoni i Banasiuk). A no i mimo, że nie idzie mu najlepiej, polubiłem Maślaka, miałem go za buca, a to taki swój chłop. Bożenka też jakoś moją sympatię zaczęła wzbudzać. Z kolei z Melą mam odwrotnie - przestałem go lubić, sprawia wrażenie buca.

Toni

3,250 miliona widzów. Taką oglądalność po wyemitowanych trzech odcinkach ma druga edycja Tańca z Gwiazdami
w Telewizji Polsat.
[Nielsen Audience Measurement]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Toni

Po raz pierwszy "Taniec z gwiazdami" zepchnięty przez program "Rolnik szuka żony".
3,638 miliona widzów. Taką miał oglądalność miniony odcinek Tańca z gwiazdami.

Toni

Oglądalność minionego odcinka Tańca z gwiazdami wyniosła 3,756 miliona widzów.

Toni

3,580 miliona widzów. Tyle zgromadził piątkowy odcinek Tańca z gwiazdami.

ciriefan

No i odpadł mój faworyt. Teraz trzymam kciuki za Marcelinę, a jak nie to już wolę wygraną Wyszkoni. Na stówę jednak wygra Sienkiewicz (a może Stefano?). Cóż, skoro Zając wygrała, to jest to bardzo prawdopodobne (gorszym zwycięzcą pod względem tanecznym Sienkiewicz od Zając nie będzie). Błagam, niech zwolnią Beatkę, bo jej słuchać się nie da. I jeszcze ten jej tekst "staram się być sprawiedliwa". Gdyby to Banasiuk tańczył ze Stefano, to swojemu Stefankowi dawałaby dychy. I śmieszne jest to, że program, w którym biorą udział dorośli ludzie, oceniają staruszkowie jak Beatka, a pokazują zdjęcia nadesłane na fejsie przez jakichś gimbusów - żenada trochę :D

W ogóle muszę zacytować tekst z 1 odcinka nowego sezonu 2 Broke Girls: "It's like dancing with the stars, but without stars, so it's like dancing with the stars" XD Biorąc pod uwagę, że podobno propozycję do kolejnej edycji dostała niejaka Sara Boruc, wielka celebrytka, cytat uważam za trafny :P

Toni

Piątkowy odcinek Tańca z gwiazdami obejrzało 3,687 miliona widzów.

Toni

Bardzo dobry wynik finałowego odcinka Tańca z gwiazdami.
Obejrzało go 4,533 miliona widzów.

Toni

Drugą edycję Tańca z gwiazdami w Polsacie oglądało 3,66 miliona widzów.
Dla porównania wiosenną edycję oglądało 3,59 miliona widzów.
[Nielsen Audience Measuremenet]