X Factor 4

Zaczęty przez Toni, Nd, 26 Maj 2013, 21:40:42

Toni

Co za wiadomość! Będzie 4. edycja! :) Już niebawem. Te niebawem to zapewne przyszły rok. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Z takimi wynikami czwarta edycja będzie mieć oglądalność na poziomie miliona!  :ubaw: Szkoda że dalej ciągną gniota.

Toni

Fajnie byłoby gdyby na 4. edycję było 4 jurorów lecz nie sądzę, że możemy na to liczyć stąd chociaż dwóch nowych jurorów za Tatianę i Czesława. :)

Damian

Coraz częściej mówi się o tym, jakoby miała nie powstać kolejna edycja programu. "Fakt" jest pewien że nie będzie nowej serii. Podobno to już całkowity koniec "X Factor". Cieszyłbym się, jednak te informacje traktowałbym z dystansem.

Toni

4. edycja X-FACTOR pojawi się na wiosnę.
Pierwszy precasting 7. grudnia we Wrocławiu.
Producenci zapowiadają sporo zmian. Może poszerzy się jury do czterech? i w końcu za Czesława i Tatianę pojawi się ktoś nowy?

https://xfactor.tvn.pl/aktualnosci,2102,n/startuje-kolejna-edycja-x-factor,102781.html

Nayma

Przede wszystkim ktoś nowy powinien pojawić się za Kubę.

Toni

Mimo tego, że bardzo go lubię to jestem w stanie na wszelkie zmiany w jury. Nawet jeśli miałoby nie być jego. Najlepiej jakby wymienili całe jury.

Toni

Fajnie, że będzie czwarty juror. Z kolei szkoda, że chociaż nie wymienią Czesława bądź Tatiany.
Z listy zaprezentowanych jurorów najlepiej wkomponowałby się moim zdaniem Maleńczuk.
Chętnie zobaczyłbym też Marylę. :)

ciriefan

Bardzo dobrze, że nie wymienią Czesława lub Tatiany. Jedyna osoba do wymiany to Kuba, który mnie zniechęca do oglądania polskiej edycji. A czwarty juror jak najbardziej na plus, a zwłaszcza, że ponoć już potwierdzili, że to Ewa Farna :)

Toni

Owszem potwierdzili. Może spodobało się producentom to jak zachowywała się w czeskim Idolu i liczą na to, że w X-Factor będzie tak samo.

ciriefan

Myślę, że Ewa to strzał w dziesiątkę. Nie wiem, jaką jest jurorką, ale jest młoda, pełna energii, na dodatek jest teraz na topie, przyciągnie młodszą widownię. To najbardziej atrakcyjna jurorka pod względem komercyjnym - Kuba przecież nie śpiewa, Czesław to artysta niszowy (w radiach tych najpopularniejszych chyba go nie grają), a Tatiana dawno nie miała większego hitu. Dlatego podejrzewam, że po pojawieniu się Ewy widownia może pójść w górę.