Taniec z Gwiazdami 14

Zaczęty przez Showmag, Pt, 23 Wrz 2011, 18:51:37

Toni

Także chętnie bym zobaczył z obecnymi gwiazdami na topie. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

A ja nie. Program się skończył w dobrym momencie i niech tak pozostanie. Osobiście uważam że tvn raczej w przyszłości nie wróci do tego programu. Jesienią jest "Masterchef 2", nie ma szans na "Tzg".

Damian

A jednak jest szansa na czternastą edycję "Tańca z Gwiazdami"! W tym wywiadzie: https://youtube.com/watch?v=mh_hJAr3QkA&feature=youtu.be&t=14m1s Magda Gessler wspomniała o tym, że dostała zaproszenie po raz kolejny do nowej edycji, która miałaby ruszyć we wrześniu 2013!

Phil

Bo prawdopodobnie będzie nowa edycja. YCD wypada z ramówki, "Przepis na życie" wraca dopiero wiosną. A "MasterChefa" pewnie na środę przeniosą.

Toni

W środowym paśmie wydaje mi się, że będą filmy tak jak w przypadku poprzedniego sezonu gdy wypadł Top Model.
Jeśli 14. edycja to z jakimi nazwiskami? :) Kto ze świeżo upieczonych gwiazdeczek skusiłby na promocję swojego Ja?
Ci zaparci nadal będą zaparci i udziału już nie wezmą gdyż nie wiele jeszcze edycji TzG przed nami o ile w ogóle jakaś.
Czy ktoś spodziewa się tego, że Pani Gessler zatańczy? A jeśli tak to z jakim skutkiem? :)

Showmag

Gessler jasno dala do zrozumienia, ze nie zatanczy.

chatiflatt

TVN ma z kogo wybierać:

- Małgorzata Rozenek
- Natalia Nguyen
- Anna Starmach
- Magda Kumorek
- Borys Szyc
- Edyta Olszówka
- Magdalena Popławska
- Bartłomiej Świderski
- Urszula Grabowska
- Małgorzata Kożuchowska
- Agnieszka Dygant
- Leszek Lichota
- Magdalena Różczka
- Paweł Małaszyński
- Katarzyna Bujakiewicz
- Magdalena Boczarska
- Agnieszka Więdłocha
- Szymon Bobrowski
- Marcin Perchuć
- Wojciech Zieliński
- Pascal Brodnicki
- "gwiazdy" X Factora

Moje propozycje:
- syn Macieja Kuronia
- (bezpański) Hubert Urbański
- Szymon Hołownia
- Ewa Drzyzga
- poseł Robert Biedroń
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nayma

Wymieniłeś prawie samych aktorów. Trochę by to było bezsensu. Nie wiem, czy pojawi się ktoś z X Factora, może będą zabiegać o udział obojga lub któregoś z małżeństwa Hyżych, ale wydaje mi się pewne, że zobaczymy którąś z uczestniczek Top Model. Paulina Papierska, Ania Bałon, Michalina Manios, Marcela Leszczak, Justyna Pawlicka - to wydają mi się najpoważniejsze kandydatki.

Toni

Dokładnie. A gdzie uczestniczki Top Model? :) Michalina byłaby ciekawym przypadkiem z tancerzem. :)
Hyży oboje? Moim zdaniem nawet przez myśl im nie przeszło i nie przejdzie by o kogokolwiek zabiegać. Szpak był jedynym z X-Factor i tak pozostanie. Chętnie zobaczyłbym Manuelę, Shazzę. Postawiłbym na kogoś kto był kiedyś na topie.
Może jakaś ex-gwiazda z zagranicy? W jury Maryla Rodowicz? Helena Vonraćkova? Niech będzie chociaż gwiazdorskie jury. A może w jury Krystyna Mazurówna?

chatiflatt

Napisałem to a propos komentarza Kuby Wojewódzkiego o trwającej na korytarzach TVN "łapance". Wymienione gwiazdy mają kontrakt ze stacją lub mają wpisany w kontrakt obowiązek promocji serialu / programu. Oczywiście będą też "gwiazdy" z zewnątrz (odpowiedniki Marty Krupy, Pawła Stalińskiego). Ale nie czarujmy się, TVN promuje swoich.

Małżeństwo Hyży to był twór marketingowy, ciągnięty na siłę na potrzebę programu. To małżeństwo nie istniało podobno już od dawna. Machloje, machloje i jeszcze raz machloje. Poczytajcie wywiad z N.Sikorą, co dzieje się za kulisami.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston