[Niemcy] Promi Big Brother

Zaczęty przez Toni, Cz, 14 Mar 2013, 22:07:47

Toni

Start edycji "Promi BIG BROTHER" we wrześniu.
Jedno jest pewne. Fantastyczni prowdzący. Komediantka, Cindy aus

https://sat1.de/var/storage/images/media/images/redaktioneller-upload/sandra/promi-big-brother-coll-1-620-349-sat1/7001386-1-ger-DE/promi-big-brother-coll-1-620-349-SAT1.jpg

https://sat1.ch/var/storage/images/media/images/redaktioneller-upload/sandra/promi-big-brother-620x250/7001367-1-ger-DE/Promi_Big_Brother_620x250_teaser_620x250.jpg

Wielka szkoda, że logo programu już nie te klasyczne ale tak też myślałem, że już go nie będzie.
Najprawdopodobniej program wystartuje we wrześniu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Czy to aby na pewno oficjalne logo...? Wydaje mi się że to raczej nieoficjalne, to przeróbka oka z "Australii". :|

Toni

Damian

Rzeczywiście, jest to oficjalne logo "Big Brothera". Z jednej strony cieszę się że niemiecki "Wielki Brat" idzie nową drogą, bardziej modernistyczną, jak w UK, czy Australii, jednak trochę szkoda, bo te klasyczne loga charakteryzowały niemieckiego "BB". No ale jest nowa stacja, więc dużo się zmienia. Ja się cieszę.

Toni

Najważniejsze, żeby edycja była fajna. Ciekawych gwiazd w niemieckim szoł bizie nie brakuje.

Damian

Ale prowadząca jest dziwna! A no i coś było też wspominane o domu, że chyba znowu będzie w studio jakimś.

Toni

Jej różowy dres, loki to jej znak rozpoznawalny. Strój w którym zawsze występuje. Wiele programów z nią w roli głównej było już i jest nadal emitowanych w której na scenie przed widownią rozśmiesza do łez.
Odkąd pojawiła się wiadomość, że Sat 1 wyemituje BB z gwiazdami typowano ją jedyną w zasadzie na prowadzącą. I fajnie, że się udało.

Damian

Mam nadzieję że Big Brothera prowadzić w różowym dresie nie będzie...  :P

Toni

Tylko i wyłącznie. Wydaje mi się, że tak będzie i bardzo dobrze.

Toni

Podano do wiadomości, ze wyjścia podczas niemieckiego "Promi Big Brother" będą odbywały się tak jak podczas programu
"Ich bin ein Star - Holt mich hier raus!" czyli zaczną się siódmego dnia i tak każdego dnia aż do finału jeden uczestnik będzie opuszczał program. W finale znalazłoby się troje gwiazd.
Najprawdopodnbniej to także widzowie będą decydować o tym kto odpada. Sam nie wiem czy wolę to niż nominacje wśród uczestników.
Mogliby do jaj przeprowadzać nominacje a i tak wyjścia byłyby oparte o głosy widzów. :)

illumanti

Wy znacie biegle ten niemiecki, że to oglądacie, czy po prostu oglądacie bo oglądacie? ;-)

Toni

Gdybym miał tylko patrzeć i nic nie rozumieć to bym dla samego gapienia nie oglądał. :)

Toni

Pierwszą pewną gwiazdą w "Promi Big Brother" została Kader Loth. :) Super.
https://promiflash.tv/

Damian

Wydaje się być całkiem sympatyczna, choć przyznam że nie znam niemieckich celebrytów. Zastanawia mnie to, gdzie będzie umiejscowiony nowy dom "Big Brother". Czyżby znowu jakieś studio, z dobudowanym ogrodem? Nie wydaje mi się, by budowali nowy kompleks.  :hmm: