The Amazing Race 11: All-Stars

Zaczęty przez Rosa, Nd, 01 Paź 2006, 10:53:49

Pudelek

W lipcu na pewno nie będzie jedenastej edycji. Planują w wakacje puszczać nowe odcinki po jednym w tygodniu. Może w sierpniu gdy już wyemitują całą serię dziesiątą dadzą All Starsów. Ale obstawiam najpierw powtórki...

Pudelek

Amazing Race XI (All Stars) już od 2 sierpnia na AXN!
Tak jak teraz ta edycja będzie emitowana w soboty o godzinie 17.

ania_r

Och ale bym chciała wziac udzial w TAR ale oczywiscie nie w polskiej edycji tylko CBS. Byłoby ekstra. A tak na marginesie z uczestnikow tej edycji najbardziej przypadly mi do gustu blondynki, które rewelacyjnie grały w sezonie 10 no i oczywiscie Rob i Amber pamietni z survivor i wczesniejszego TAR.
Mirna i Szmirna (tłumaczenie AXN) grały też nieźle ale jakies takie antypatyczne wywarły na mnie wrazenie.

Pudelek

Dzisiaj o 17 na AXN wyemitują pierwszy etap polski. Ciekawe czy lektor jakoś specjalnie to zaznaczy.

wookash94

Tenezon jest tak genialny, że nie da się tego opisać! Tyle się dzieje... Uwielbiam te wszystkie drużyny... Niech żałują Ci co jeszcze nie patrzyli  :buzz:
A co do Polski to nie było tak źle. W ogóle poświęcili nam 1,5 odcinka. Czekam z wielką niecierpliwością na następne odcinki....

Pudelek

Ta edycja rzeczywiście jest jedną z lepszych i chętnie ją oglądam po raz kolejny. Jednak jest jeden duży problem psujący przyjemność oglądania tej edycji w AXN. Podczas emisji paru ostatnich odcinków dość często dochodzi do zacięć! Najczęściej gdy pokazywani są Joe i Bill. I to zacina się tak, że obrazek jest nieruchomy, a głowa Joe pulsuje. :D

ixa86

u mnie nie ma takich problemów z zacinaniem.
A edycja rzeczywiście bardzo ciekawa - chociaż szkoda, że Krakowa nie zwiedzali gdy było jasno no ale trudno :los:

Pudelek

Od października AXN będzie emitował końcówkę tej serii w soboty o 13 i powtarzał odcinki w niedzielę o 12.

Pudelek

Tak się dobrze składa, że podczas tej światecznej przerwy AXN nadaje powtórkę edycji All Stars. (Mam motywację by wstać rano o 8). Wczoraj i dziś pokazanywany był etap polski. Jedzenie kiełbasy, Charla w przebraniu szczura (znaczy się rycerza :los:), zamęt wprowadzany przez taksówkarzy i ciągłe problemy Charli i Mirny to chyba naśmieszniejsze momenty w historii całego programu!
Ta edycja i edycja trzecia to moje dwie ulubione serie. Nie wiem co się teraz dzieje z tym programem...  Chociaż jestem pełny nadziei ponieważ edycja rodzinna i dziewiąta  też były takie kryzysowe, a potem nastały: dobra dziesiątka i ta rewelacyjna edycja all stars.

A tak wogóle na jednym amerykańskim forum przeczytałem:
Ludzie z Polski są bardzo mądrzy bo kto normalny chciałby pomagać Charli i Mirnie?!
:los:

Rosa

Mi całą przyjemnośc ogladania tej edycji psuje świadomośc tego kto to wygrał. Dobry sezon został zrujnowany przez jedną jedyną pare która nawet nie byla parą i nie powinno ich być w allstarsach

Showmag

Eric Sanchez potwierdził, że masturbował się przed kamerą
Eric Sanchez - uczestnik "The Amazing Race 9" i zarazem zwycięzca "The Amazing Race 11: All-Stas", potwierdził ostatnio podejrzenia, że zdjęcia nagiego mężczyzny, który sprawia sobie przyjemność przed kamerą, należą do niego.

Więcej: https://showmag.info/2009/03/19/eric-sanchez-potwierdzil-ze-masturbowal-sie-przed-kamera/

sloneczko107

edycja która zwala z nóg
i teksty a zwłaszcza jeden 'teletubiś poszedł na wojnę'  :buzz:
ale wielka wpadka producenta, blondyny przylatują do Warszawy, prowadzący mówi o Warszawie a tu na filmie rynek krakowski i kościół Mariacki  :plask:
moja 3 edycja i pierwsza w której wygrywa para której kibicuję :) szkoda tyle że Rob i Amber tak wcześnie odpadli bo pewnei by wygrali

wb1

Już od 26 kwietnia w AXN od poniedziałku do piątku o 15:00 będą powtarzać 11 edycję.

wb1

Dzisiaj i jutro o 15:00 AXN wyemituje dwa etapy TAR:11, w którym uczestnicy odwiedzili Polskę. Cudownie będzie znów zobaczyć Charlę i Mirnę w akcji ;)

Pudelek

Kto ma ochotę na powtórkę najlepszej edycji?